EDITORIALE

Revista Genesis #46 – octombrie 2020

Dragi prieteni ai misiune creștine române în lume,

Vă aducem la cunoștință apariția numărului 46 al revistei Genesis.

Acest număr conține mărturii de pe câmpul de misiune din perioada pandemiei de COVID-19. Citiți în paginile revistei mai multe articole scrise de misionari sau oameni cu inimă pentru misiune.

  • Nu ratați articolul Luminiței Prisecaru despre situația din nordul Etiopiei. Mai există și alte probleme în lume decât Coronavirus, probleme pe care suntem tentați să nu le mai băgăm în seamă.
  • Ordinele rămân neschimbate – un articol de Nicolae Geantă despre credincioșia în lucrarea misiune și despre sensibilitatea pe care bisericile trebuie să o dovedească în sprijinul celor plecați pe câmpul de misiune.
  • Mărturii din slujirea misionară: Bulgaria, Madagascar, Uganda, Albania, Mozambic, Macedonia de Nord…
  • Multe articole interesante despre biserica în aceste timpuri: Virologie, Ecleziologie, Misiologie de pastorul Florin Cîmpean și Biserica la Răscruce de pastorul Marian Țicle.
  • Pentru că avem nevoie să ne aducem aminte ce înseamnă misiune și ce este misionarul, dar și care ar trebui să fie atitudinea noastră față de misiune și misionari, citiți articolul lui Uțu Tomuța: Misionari, milionari sau misihoinari.
  • Vă recomandăm și articolele în limba engleză despre rolul părinților în câștigarea copiilor pentru Hristos și despre lucrarea cu tinerii în contextul provocărilor actuale.

Doresc să mulțumim tuturor celor ce ați contribuit la acest număr al revistei!

Dacă doriți să adresați o întrebare sau să trimiteți gândurile dvs. către noi sau unul dintre misionarii români, vă rugăm să folosiți formularul de la pagina de contact.

Dumnezeu să vă binecuvânteze.


Puteți descărca revista în format PDF pe calculatorul sau telefonul dvs.

Puteți să o trimiteți prin email prietenilor voștri sau să o distribuiți mai departe pe rețelele sociale.

Revista Genesis #46Download

https://www.misiuneagenesis.org/2020/10/revista-genesis-46-octombrie-2020/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: