ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Românii, musulmanii și moaștele…

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Am citit povestea unui tânăr musulman practicant, care a început să se închine la Parascheva, de câțiva ani încoace. Păi, măi oameni buni, acesta e un alt semn că de fapt s-a făcut din Parascheva un zeu paralel cu Dumnezeu. Orice sfânt are menirea de a conduce spre Hristos, spre adevăratul Dumnezeu. Dacă un om e încurajat să “profite” de niște moaște, dar fără a-L accepta pe singurul Mântuitor, anume pe Hristos, atunci e grav. Creștinismul nu e o credința pe care să o atașezi la alte mii de credințe, nici Dumnezeu un Dumnezeu pe care să-L atașezi la alte mii de zei sau “salvatori”. El e Unicul care merită închinarea și căruia, conform Bibliei trebuie să i se adreseze rugăciuni. Când Naaman a fost vindecat de lepră, El nu a continuat să se închine la zeii lui ilustrați prin statui sau picturi, ci la singurul Dumnezeu adevărat.

Vreau să înțelegeți că trupul lui Moise a fost ascuns de Dumnezeu ca oamenii să nu-l facă moaște (Deuteronom 34:6), mai mult Arhanghelul Mihail s-a luptat cu Satana pentru acest trup, oare nu pentru că Satana avea un plan de idolatrie cu el (Iuda 9)? Pavel și Barnaba și-au rupt hainele în semn de dezaprobare când oamenii au început să se închine la ei (Fapte 14:14-15), Isus a zis: “şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul. Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face (Ioan 14: 13-14), îngerul din Apocalipsa îi cere lui Ioan să nu se mai închine lui pentru că doar lui Dumnezeu i se cuvine închinarea (Apocalipsa 19:10). Deci despre ce credință vorbim? Mai mult, îngerul din Apocalipsa îi spune lui Ioan că cei care se închină doar lui Hristos păstrează peste ei duhul proorocirii, adică comunicarea cu Dumnezeu. Cine se închină oamenilor, îngerilor, morților taie această comunicare, alungă duhul lui Hristos de peste Biserică. Problema nu e neaparat un musulman care se închină la moaște, ci un “creștin” care cere doar curățarea trupului de boală nu și a sufletului de păcate.

Acum înțelegeți unde poate fi derapajul? Derapajul poate fi în faptul că oamenii se vor raporta la trupul unui mort ca la Dumnezeu, oamenii îi vor adresa mii de rugăciuni pe minut unui om, iar acel om nici să nu aibă capacitatea de a asculta mii de rugăciuni pentru că este în “ațipirea” celor morți care-și așteaptă și ei Judecată. Oare câți nu zic: “Sfântă Parascheva ai milă de mine…” păi ce om poate avea milă de sufletul altui om? Oare nu Hristos este singurul care poate răspunde unei astfel de rugăciuni? Ne dăm cu propria credință peste picioare când derapăm atât de grav, neștiind Biblia. Române, ia și citește Biblia, nu te mai lăsa mințit și închină-te doar lui Hristos, să lăsăm morții cu morții, vii cu vii și pe Hristos cap peste Biserica pe care și-a câștigat-o prin jertfă, prin sânge sfânt!

Cu deosebită prețuire, pentru singurul Dumnezeu Adevărat,
Semnat Toni Berbece

Românii, musulmanii și Moaștele…

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28027 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: