EDITORIALE

Devoțional | Puterea unității în Hristos

Povăţuitori orbi, care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila! – Matei 23:24

E greu de crezut câte culte și grupări independente creștine sunt astăzi, cu toate că este doar o Biblie și un singur mesaj!

De-a lungul anilor, din cauza mândriei și a legalismului, oamenii au simțit nevoia de a înființa mii de biserici și grupuri creștine – chiar diferite versiuni ale Bibliei – pentru a-și susține diferitele interpretări despre ceea ce au crezut că spune Biblia.

Am ajuns la concluzia că niciunul dintre noi nu are dreptate 100%. Multe lucruri din cauza cărora ne luptăm sunt neînsemnate. În Matei 23:24, Isus spune fariseilor că au strecurat țânțarul și au înghițit cămila. Au devenit atât de năzuroși cu privire la lucrurile mărunte, încât nu au mai reușit să se ocupe de lucrurile cu adevărat importante.

Dacă permitem prejudecăților, urii și dezbinării să ne ocupe inima, nu vom mai avea putere să le oprim. Doar înțelegerea și unitatea în dragostea lui Hristos va elibera puterea de a înfrânge prejudecățile. Dragostea lui Dumnezeu este întotdeauna mai mare decât critica și dezbinările.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13468-devotional-puterea-unitatii-in-hristos?fbclid=IwAR1SGvqM-feKJaRkzpCD62Sv9yggNnZD-vFpHVBnC5kCZgitx2kGyqYIG5k

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: