EDITORIALE

Devoțional | Dragostea lui Dumnezeu este mai mare

… nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru. – Romani 8:39

Abuz înseamnă „a folosi greșit, a întrebuința fără măsură, a răni prin maltratare”. Efectele abuzului pot fi devastatoare și de lungă durată. Mulți oameni nu se mai recuperează după ce au fost abuzați.

Sunt diferite feluri de abuz: sexual, emoțional, verbal, fizic. Indiferent de forma lui, rezultatele sunt întotdeauna groaznice. Te simți incapabil de a avea o viață normală, nu reușești să primești dragostea lui Dumnezeu și să experimentezi neprihănirea, pacea și bucuria Împărăției Lui.

Eu înțeleg foarte bine aceste lucruri, deoarece am fost abuzată de-a lungul copilăriei mele. Îi mulțumesc însă Domnului că nu cunosc doar puterea abuzului, ci și puterea mai mare a dragostei Lui. Datorită dragostei lui Dumnezeu, trecutul nu-mi mai afecteză viitorul.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13448-devotional-dragostea-lui-dumnezeu-este-mai-mare?fbclid=IwAR1NgzLM0-pcNKSXorXKgh3T55YaO4BPB3zV1zJWJif5jBKFD8jHpL0wNqY

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: