EDITORIALE

Guvernul Chinei pretinde loialitate absolută din partea profesorilor, fără simpatii pentru democrație, religie sau dizidență | Știre AO NEWS

Guvernul chinez rămâne neclintit în efortul său de a-i persecuta pe creștini, amenințând în același timp cu măsuri drastice pe oricine se opune autorității lor.

Publicația creștină Bitter Winter prezintă exemple de profesori care au cunoscut măsurile dure ale Partidului Comunist Chinez prin faptul că le este interzisă călătoria în afara localității de domiciliu. Pentru orice deplasare în interiorul Chinei, profesorii au nevoie de aprobări speciale care se obțin tot mai greu. Cei care refuză să respecte restricțiile se confruntă cu pedepse și își pot pierde locul de muncă.

Profesorii sunt chestionați periodic pentru a determina dacă au „gânduri reacționare”. Cei care exprimă „observații necorespunzătoare” sau „eșecuri ideologice” sunt pedepsiți.

„Guvernul crede că profesorii cu convingeri religioase sunt ostili partidului, chiar dacă nu evanghelizează”, a spus un profesor de engleză din provincia Shandong din est. El continuă: „Partidul Comunist Chinez se teme că ar integra credința în învățătură. De aceea controlează strict profesorii și vor ca aceștia să urmeze sistemul său ideologic și, în cele din urmă, să devină marionete care nu pot gândi independent”.

Sursa: CBN

--

Știrea face parte din grupajul de știri AO NEWS din 23 septembrie 2020. Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura