EDITORIALE

Devoțional | Umblă în același har ca Isus

Şi Isus creştea în înţelepciune, în statură, şi era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor. – Luca 2:52

Încă din copilărie, Isus a umblat în harul supranatural al lui Dumnezeu și al oamenilor. De fapt, era așa de popular că abia își găsea timp să fie singur pentru a se ruga și a avea părtășie cu Tatăl lui Ceresc. Chiar cei care nu credeau în El ca și Unsul, au recunoscut că avea favoarea lui Dumnezeu.

Soldații trimiși de farisei să Îl aresteze pe Isus, s-au întors spunând: „Niciodată n-a vorbit vreun om ca Omul acesta.” (Ioan 7:46) Până la sfârșitul vieții Sale, chiar și când era pe cruce, oamenii au recunoscut că Dumnezeu era cu El (vezi Luca 23:47-48).

Același har este disponibil și pentru noi. Nu trebuie să uităm că, indiferent ce se întâmplă, noi putem avea favoare inaintea lui Dumnezeu și a altor oameni (vezi Luca 2:52). Însă, ca multe alte lucruri bune din viață, pentru a primi harul Lui Dumnezeu, trebuie să ne punem încrederea în El.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13367-devotional-umbla-in-acelasi-har-ca-isus?fbclid=IwAR1Z45tDtj8RNqTba-Q3ANSVf6pW9q4nLo695QLrK90YLTkNk1g4m4ZYzSo

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: