ANUNTURI

Sfaturi în vederea prieteniei pentru o căsătorie fără regrete

După ce ați vorbit de câteva ori, iată că ați decis să începeți a vă cunoaște mai mult, deoarece ceva din celălalt v-a stârnit interesul.

Este vremea bucuriei, a zâmbetului ștrengar și a viselor încă neîmpărtășite, dar pe care le aveți fiecare și la care vă gândiți cu elan și entuziasm. Totul este frumos deocamdată în imaginația fiecăruia, iar calitățile celuilalt sunt potențate până spre cele mai înalte culmi.

Încă nu cunoști multe despre el/ea și încerci să afli pas cu pas ce se ascunde dincolo de imaginea pe care ai creionat-o despre această persoană care, pentru o vreme, ți-a schimbat orizontul spre care te îndreptai fără să te gândești că cineva te-ar putea tulbura de pe drumul tău. Poate că te bucuri că ai găsit în sfârșit un om căruia să-i împărtășești aspecte din viața ta și, mai mult decât atât, dragostea ta, tăinuită de mult timp…

Începutul unei relații are de a face cu comunicarea. În absența comunicării lucrurile nu vor rezista și relațiile se frâng. Ce ar fi recomandat să se comunice la început? De regulă nu secretele fiecăruia. Trebuie să existe un început care să se bazeze pe crearea unei legături solide. Recomand cunoașterea spirituală. Ce înseamnă acest lucru? Nimic altceva decât inițierea unui schimb de opinii despre viața creștină în orice detaliu al ei. Fiecare își poate da cu părerea despre aceste aspecte, le poate discuta și analiza. În felul acesta începe cunoașterea și înțelegerea compatibilității.

citeste mai mult: https://www.totalschimbat.ro/2020/08/06/sfaturi-in-vederea-prieteniei-pentru-o-casatorie-fara-regrete/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: