ANUNTURI

MONICA BOARIU: Fii o binecuvântare pentru cei din jurul tău!

Dacă vreodată ai fost nemulțumit pentru că acele haine pe care le-ai văzut la reducere, nu mai erau în stoc, gândește-te că există copii care poartă aceleași haine zile la rând. Și nu pentru că așa au decis ei, ci pentru că nu își permit nici să își cumpere haine noi, dar nici să și le spele pe cele pe care le poartă.

Dacă vreodată ai fost nemulțumit că mâncarea pe care ți-ai comandat-o, s-a răcit, gândește-te că încă există copii care se pun la culcare flămânzi și care și-ar dori să mănânce măcar un colț de pâine.

Dacă ai fost nemulțumit că nu ți-a pus nimeni masa astăzi și că ai fost nevoit să îți gătești tu ceva, gândește-te că există copii pe care nimeni nu îi întreabă: „când și ce ai mâncat ultima dată?” și pe care nimeni nu îi așteaptă cu masa pusă fiindcă n-au nici masă, nici ce pune pe masă.

În timp ce tu deschizi frigiderul și stai și te gândești ce să alegi ca să mănânci din el, gândește-te că există familii care nu au frigider pentru că nu au ce pune în el.

Există copii care speră că cineva le va oferi măcar un măr, nimic mai mult. Ceva care să le potolească foamea pentru câteva ore măcar.

Copii care adorm cu gândul că dimineața următoare vor avea mâncare mai bună, nu aceeași mămăligă pe care o mănâncă de 3-4 zile.

Copii care speră că cineva îi va vizita și în restul anului, nu doar de Crăciun.

Speră că cineva îi va privi și pe ei ca și pe ceilalți copii.

Speră ca cineva nu va ține cont de hainele lor, de mizeria de pe ei, ci cu toate acestea speră că vor fi îmbrățișați de cineva cu o inimă mare.

Și dacă încă ești nemulțumit că freza nu îți stă cum ai văzut în acea poză, că nu ai mașina cea mai tare sau ultimul telefon apărut, privește-i pe acești copii și învață mulțumirea de la ei!

Iar dacă Dumnezeu îți pune pe inimă să investești în viitorul lor și în educația lor, nu ezita să mă contactezi. Încă strângem bani și ghiozdane gata echipate pentru acești copilași.

Fii ceea ce Dumnezeu te-a chemat să fii: o binecuvântare pentru cei din jurul tău! 💕

Te îmbrățișez! 🤗

sursa: https://cugetaripentrusuflete.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: