ULTIMELE STIRI

COMUNICAT: Biserica Penticostala Elim Hunedoara au decis suspendarea pentru o perioadă nelimitată, a tuturor slujbelor și programelor bisericii.

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Având în vedere creșterea alarmantă și galopantă a numărului de persoane infectate COVID – în Municipiul Hunedoara, Slujitorii Bisericii Penticostale Elim Hunedoara au decis suspendarea pentru o perioadă nelimitată, a tuturor slujbelor și programelor bisericii.

Menționăm faptul că această decizie are la bază interesul major și prioritar în ceea ce privește sănătatea fiecărui membru sau aparținător al bisericii noastre, are un caracter temporar, preventiv și urmărește limitarea transmiterii intercomunitare.

De asemenea, menționăm că în momentul emiterii prezentului comunicat (23 iulie 2020 – ora 17:00), în rândul membrilor Bisericii Penticostale Elim Hunedoara nu există persoane declarate pozitiv în urma testului COVID sau persoane care să reclame simptome majore sau suspiciuni în acest sens. În momentul de față, în rândul membrilor Bisericii Elim există peste 20 de angajați ai sistemului medical (pe diferite posturi). Nici una dintre aceste persoane nu este suspectă sau declarată infectată cu COVID.

În toată această perioadă, recomandăm membrilor și aparținătorilor bisericii să se concentreze pe cultivarea unei relații personale cu Dumnezeu, pe rugăciunea în familie și pe mijlocirea pentru cei afectați de acest virus. De asemenea, recomandăm respectarea tuturor măsurilor sanitare și de distanțare socială precum și evitarea frecventării altor biserici sau cercuri de rugăciune.

În funcție de evoluția ulterioară a situației, vom reveni cu noi comunicări. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne aibă în pază pe toți.

Pastor Marius Hanganu

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro