ANUNTURI

Guvernatorul Louisianei propune 3 zile de post și rugăciune pentru combaterea COVID-19

În cadrul unei conferințe recente, Edwards a cerut tuturor locuitorilor statului să i se alăture în trei zile de post și rugăciune începând de luni 20 iulie, până miercuri, 22 iulie. A propus post și rugăciune pentru cei care sunt bolnavi, pentru personalul medical și pentru familiile celor care au murit din cauza coronavirusului.

Guvernatorul a invitat pe toată lumea să participe în acest moment important, indiferent de religie.

„Știu că este puțin neobișnuit”, a spus guvernatorul. „Aceasta va fi o dietă spirituală și un exercițiu, pe care eu, ca și creștin catolic, îl consider foarte important”.

Edwards spune că ideea a venit în urma unui telefon pe care l-a avut cu pastorii din întreg statul. Guvernatorul spune că vorbește cu liderii religioși odată la trei săptămâni.

Louisiana a raportat 24 noi decese, ridicând numărul total al victimelor COVID-19 la 3375. În prezent, statul are 1400 de persoane spitalizate infectate cu coronavirus.

Aceasta este a doua oară în patru luni când Edwards solicită rugăciune și post pentru cei afectați de coronavirus. La finalul lunii martie, guvernatorul și soția lui au organizat o zi de post și rugăciune și i-a invitat și pe alții să participe.

https://tribuna.us/guvernatorul-louisianei-propune-3-zile-de-post-si-rugaciune-pentru-combaterea-covid-19/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: