ULTIMELE STIRI

Comitetul Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea: A votat anularea deciziei luate față de pastorul Iacob Coman

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Comitetul Executiv al Uniunii de Conferințe întrunit în ședință de lucru a analizat situația în care se află Conferința Transilvania de Sud și pastorul Iacob Coman. Reprezentanții Uniunii de Conferințe și delegații unităților administrativ-teritoriale au ascultat părțile implicate, au evaluat demersul făcut și au constatat un viciu procedural, neintenționat, în procesul de cercetare disciplinară a pastorului Iacob Coman.

În consecință, Comitetul Executiv a votat anularea deciziei luate față de pastorul Iacob Coman, angajatul Conferinței Transilvania de Sud, exclusiv din motive procedurale, și a recomandat reluarea cercetării disciplinare, cu respectarea tuturor normelor în vigoare. De asemenea, Comisia de Disciplină și Comitetul Executiv al Conferinței Transilvania de Sud vor analiza elementele apărute între timp.

Comitetul Executiv al Uniunii de Conferințe dezaprobă ferm și unanim maniera în care pastorul Iacob Coman a ales să se raporteze la o decizie emisă de Conferința Transilvania de Sud, prin dezbaterea acesteia în spațiul public, fără să se adreseze forurilor superioare, respectiv Uniunii de Conferințe. Dezaprobăm cererea de demitere a conducerii Conferinței Transilvania de Sud și a unui coleg pastor ca fiind lipsită de autoritate și temei. De asemenea, recomandăm îndreptarea răului care s-a produs prin expunerea Bisericii în mediul on-line.

În același timp, promovăm ca valori onoarea și adevărul, ne exprimăm susținerea puternică față de corpul pastoral blamat pe nedrept în acest context și susținem orice demers de administrare a disciplinei bisericești, în concordanță cu spiritul și litera legilor, care este menit să aplice standardele și învățătura Sfintei Scripturi.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea regretă că utilizatori din mediul on-line au asistat, în mod voluntar sau involuntar, la desfășurarea conflictului.

În acest context, îndemnăm toți credincioșii prin cuvintele apostolului Pavel: „Urmăriți ce este bine înaintea tuturor oamenilor” (Romani 12:17) și „Nu te lăsa biruit de rău, ci biruiește răul prin bine” (Romani 12:21).

Comitetul Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România

București, 08 iulie 2020

https://www.facebook.com/100050534886617/posts/151340323227130/?d=n

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28074 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Comitetul Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea: A votat anularea deciziei luate față de pastorul Iacob Coman

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: