ANUNTURI

Devoțional | Nu poți adăuga niciun cot la înălțimea ta!

Şi apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălţimea lui? – Matei 6:27

Îngrijorarea nu ne face absolut deloc bine. Nu schimbă nimic, ci doar pierdem timpul fiind supărați din cauza lucrurilor pentru care nu putem face nimic – lucruri pe care doar Dumnezeu le poate schimba.

Biblia spune că nu putem adăuga un cot la înălțimea noastră îngrijorându-ne.

Cu toate acestea, ne îngrijorăm, ne îngrijorăm și ne îngrijorăm și mai mult, ceea ce nu ne duce nicăieri.

De fiecare dată când suntem foarte supărați, suntem storși de energie emoțională, ne obosim, ne dăm sănătatea peste cap, ne fură bucuria și tot nu se schimbă nimic. Trebuie ne oprim din a încerca să reparăm lucruri pe care numai Dumnezeu le poate repara, pentru că singurul care aplaudă este diavolul, spunând: „Ha, ha, ha! Te-am prins din nou!”

Isus ne spune în Ioan 14:27 să ne „calmăm”, iar în Ioan 16:33 spune să ne bucurăm. Cred că este o lovitură dublă pentru diavol când facem asta. Când îți dai seama că nu poți să rezolvi totul, te calmezi și când știi că Dumnezeu poate schimba, te bucuri!

Deci, nu te îngrijora. În schimb, calmează-te, înveselește-te și trimite diavolul la plimbare!

Rugăciune
Doamne, nu rezolv nimic îngrijorându-mă, așa că renunț să mai fac asta. Sunt atât de mulțumitor că Tu poți rezolva ceea ce eu nu pot. Te rog să mă liniștești și să mă umpli de bucurie!

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12777-devotional-nu-poti-adauga-niciun-cot-la-inaltimea-ta?fbclid=IwAR14oNuTfrcLM36PUgXP90CcITtb5-tXbvwJ-hLJm6_8KUPXG87Z8dAIKXc

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: