ANUNTURI

O biserică din SUA ține slujbe în faţa unei clinici de avort

Cel mai mare furnizor de servicii de avort din S

UA, Planned Parenthood, a dat în judecată ‘Biserica de la Planned Parenthood’ (BPP), o biserică locală care se întâlneşte în mod regulat în exteriorul clinicii de avort din oraşul Spokane, statul american Washington.

„Planned Parenthood nu îşi face

griji în legătură cu sănătatea pacienţilor lor. Noi ne întâlnim o dată pe lună, seara după ce se termină programul clinicii. Vor doar să ne reducă la tăcere,” declarat Ken Peters, pastorul bisericii, într-un interviu pentru Christian Post.

„Le este frică de rugăciunile şi închinarea noastră. Noi nu venim acolo ca să le facem deranj, suntem acolo pentru a atinge Cerul şi pentru a fi o lumină în această lume. Suntem acolo pentru că vrem să fim o voce profetică, că noi biserica nu suntem de acord cu crimele împotriva copiilor nenăscuţi.”

Rețeaua de clinici de avort urăşte însă acest mesaj.

„Chiar acum ei ne-au dat în judecată pentru ‘prejudicii psihologice’ cauzate angajaţilor şi pacienţilor. Îmi pare rău, dar ei fac mult mai mult rău femeilor şi copiilor decât le fac rugăciunile sau cântările noastre,” a mai spus Peters.

Avocaţii clinicii de avort spun că adunările bisericii, care uneori atrag sute de oameni, interferează cu operaţiunile clinicii şi intimidează pacienţii şi angajaţii.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2020/06/27/o-biserica-din-sua-tine-slujbe-in-fata-unei-clinici-de-avort/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: