ANUNTURI

Cristian Ionescu: “LUMEA LIBERĂ” – RUȘINE ȘI MIZERIE – Am intrat în carantină tocmai ca o măsură preventivă împotriva contaminării cuiva!

Nu știu ce cotidian este acesta, nici ce hram poartă, dar două lucruri sunt clare: în primul rând, cu prea mare bucurie și frecat de palme “istorisește” despre noi, iar în al doilea rând leagă împreună lucruri care nu au nicio legătură!

Nu există nicio garanție că te poți feri din toate părțile și pentru totdeauna de Coronavirus!
Nu există nicio dovadă că anumite simptome înseamnă că ai Coronavirus!
Este admis că testul este 60% corect, adică aproape jumate-jumate că nu!
În afara unor simptome grave respiratorii care necesită spitalizarea, oamenii își tratează boala acasă și se refac relativ repede!

Situația noastră NU are de-a face cu o stare gravă, critică de sănătate ci doar cu un spirit responsabil!
Am redeschis bisericile respectând toate regulile de protecție și precauție, chiar mai multe și mai severe decât în alte părți!
Am intrat în carantină tocmai ca o măsură preventivă împotriva contaminării cuiva!
Redeschiderea bisericilor NU reprezintă un risc real comparat cu a merge la servici, cumpărături sau în vacanță, locuri pe care toată lumea le frecventează!

Cei de la “lumealiberă” puteau să-și citească propriul nume și dacă mai citeau și primul amendament al Constituției SUA ar fi fost de partea noastră…
Dar, săracii, sunt prea ocupați să scrie prostii ca să aibă timp de citit ce trebuie! Ori, poate, prin aceste atacuri mizerabile, speră să-și clădească audiență!

Dacă sunt chiar așa de imparțiali și “hotărâți” în favoarea oficialităților Statului Illinois și Orașului Chicago, cum de nu i-au întrebat pe aceștia de ce au interzis protestele civilizate și pașnice pe motiv de Covid, ca apoi să le încurajeze pe cele care au ars și distrus, pe motiv că protestul lor este justificat de primul amendament!

Vreți să scrieți? Scrieți adevărul! Scrieți cu decență!
Nu scrieți ca niște înregimentați în politica fascist-liberală, anticreștină și irațională pe care o reprezentați!

https://www.facebook.com/cristian.ionescu.90/posts/3014850118583329

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: