ANUNTURI

Devoțional | Dă-ți jos masca spirituală!

Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului. – 2 Corinteni 3:18

De multe ori acționăm într-un fel, dar pe interior suntem, de fapt, total diferiți. Pentru că avem slăbiciuni, greșeli și temeri – lucruri care credem că ne fac mai puțin plăcuți sau de dorit – le ascundem de ceilalți oameni. Așa că purtăm măști.

Pericolul de a purta o mască este faptul că ne reprezintă greșit. Ceea ce văd ceilalți este o minciună. Nu este cine suntem noi sau cine ne-am născut să fim. Ne putem schimba exteriorul, dar nu putem schimba cine suntem cu adevărat pe dinăuntru – numai Dumnezeu ne poate schimba inimile.

Trebuie să conștientizăm că Dumnezeu ne iubește așa cum suntem chiar acum, iar iubirea Lui față de noi nu se va schimba niciodată.

Și mai am vești bune! În 2 Corinteni 3:18 spune că Dumnezeu ne transformă și ne aseamănă mai mult cu El, reparând defectele pe care vrem să le acoperim.

Ai suficientă încredere în El pentru a-ți da jos masca spirituală. Vei descoperi, așa ca mine, că ești transformat, puțin câte puțin, după chipul Domnului tău.

Rugăciune
Doamne, îmi dau seama că de multe ori port o mască ca să îmi găsesc locul și să fiu acceptat. Astăzi iau decizia de a-mi găsi acceptarea în Tine. Pe măsură ce mă copleșești cu dragostea Ta, continuă să mă transformi după chipul Tău.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12719-devotional-da-ti-jos-masca-spirituala?fbclid=IwAR3eJpy0l8xpUsUhGIT7r74ElKnjJluhPblC6cPIDZZKkJ472QBi4yDHIAc

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: