ANUNTURI

Cum să-ți dezvolți darurile?

Dar toate aceste lucruri (daruri, realizări, abilități) le face unul şi acelaşi Duh (Sfânt), care dă fiecăruia în parte (exact) cum voieşte. – 1 Corinteni 12:11 (Biblia Amplificată)

Oamenii mă întreabă tot timpul cum să descopere și să dezvolte darurile cu care Dumnezeu i-a înzestrat. Iată câțiva pași utili pe care i-am descoperit:

  1. Concentează-te pe punctele forte pe care ți le-a dat Dumnezeu. Concentrarea te va ajuta să îndeplinești chemarea pe care Dumnezeu a pus-o asupra vieții tale.
  2. Pune-ți darul în practică. Găsește ceva ce îți place să faci și pe care-l faci bine, și fă-l din nou și din nou. Vrei să știi ce se va întâmpla? Vei avea o părere mai bună despre tine, pentru că nu te vei simți înfrânt.
  3. Fă-ți curaj să fii diferi. Nefericirea vine atunci când încerci să fii ca toți ceilalți, în loc să accepți că ești o persoană unică.
  4. Învață să faci față criticii. Trebuie să ai suficientă încredere în cine ești în Hristos încât să-i poți asculta pe ceilalți și să fii deschis la schimbare, fără să simți că trebuie să fii de acord cu punctul lor de vedere sau să obții aprobarea lor.

Dumnezeu a pus măreție în tine. Fie ca ziua de azi să fie începutul unei aventuri extraordinare, pe măsură ce începi să folosești darurile pe care ți le-a dat.

Rugăciune
Doamne, doresc să cultiv și să dezvolt darurile pe care mi le-ai dat. Dă-mi curaj să Te urmez și să dezvolt darurile și abilitățile pe care Tu le-ai pus în mine.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12675-devotional-cum-sa-ti-dezvolti-darurile?fbclid=IwAR3tZs5tsRpApaSQncBRn788d_71lG4x4Le0uaFH5OAvrAOmcm1lLIGpQes

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: