ANUNTURI

Peter Costea: Creștini din toate țările: Uniți-vă!

Anarhiștii din toate țările se unesc. La fel seculariștii, revoluționarii revoluției sexuale și alte grupuri anti-creștine. Au același scop: eradicarea sistemului tradițional și înlocuirea lui cu un sistem nou după chipul și asemănarea lor. Un sistem eminamente anti-creștin, anti-valori. Vântul le este propice.

E important ca și noi să facem la fel, creștinii din întreaga lume să se unească pentru a influența noua lume care se oglindește la orizont.

Vă dau un exemplu remarcabil. Pe perioada pandemiei, creștinii din statul Washington, unul dintre cele mai anarhiste și seculariste state din SUA, au lansat o ofensivă împotriva educației sexuale impuse de stat. Au strâns peste 266.000 de semnături, pe perioada pandemiei, pentru abrogarea educației sexuale în statul lor.

Link: https://www.spokesman.com/…/referendum-drive-gathers-reco…/…

Creștinii României deja au abrogat legea educației sexuale pe care sperăm că dl Iohannis o va promulga. Creștinii din Washington vor să facă la fel. Haideți să fim solidari cu ei. Haideți să ne dăm mâinile. Să ne unim în același țel. Referendumul pentru abrogarea legii educației sexuale se va ține în noiembrie.

Creștini din toate țările: Uniți-vă!

https://www.facebook.com/pg/PeterCosteaEuroparlamentar/posts/?ref=notif

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: