ANUNTURI

Raed Arafat, despre reluarea slujbelor religioase: ‘Încă există retincenţa de a permite accesul în lăcaşurile de cult’

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, afirmă că deocamdată nu se pune problema reluării slujbelor religioase în interiorul lăcaşelor de cult. Acest lucru ar putea fi permis la următoarea relaxare a restricţiilor, după 1 iulie. Arafat afirmă însă că nu s-a luat o decizie oficială în acest sens.

„La acest moment, din discuţiile pe care le avem, nu există alte soluţii. Încă există retincenţa de a permite accesul în lăcaşurile de cult. Am avut focare care au apărut în anumite zone,  în care s-au întâlnit mai mulţi împreună. O zonă chiar a trebuit să o carantinăm. În acest moment, să ajungem la slujbe în interior, cu anumite măsuri, poate la următoarea fază de relaxare. Dar nu vreau să spun că acesta este răspunsul definitiv. Depinde ce discutăm cu colegii din comisie”, a declarat Arafat la Antena 3.

sursa: https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-despre-reluarea-slujbelor-religioase-inca-exista-retincenta-de-a-permite-accesul-in-lacasurile-de-cult_1473376.html?fbclid=IwAR2fYHh_s9Xtbi23mdhrAnad4_spd6wI2fUNmxL4KquWBIsSMt3FGldefBU

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: