ANUNTURI

Puterea închinării – Ron Brown

În Psalmul 149, versetele 6-9 este scris: „Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor și sabia cu două tăișuri, în mâna lor, ca să facă răzbunare asupra neamurilor și să pedepsească popoarele; să lege pe împărații lor cu lanțuri și pe mai marii lor cu obezi de fier, ca să aducă la îndeplinire împotriva lor judecata scrisă. Aceasta este o cinste pentru toți credincioșii Lui. Lăudați pe Domnul!”

Laudele lui Dumnezeu se declanșează atunci când noi ne închinăm lui Dumnezeu în frumusețea sfințeniei. De fapt, unul dintre cuvintele la care face referire lauda, este să-I cânți lui Dumnezeu în mod profetic sau spontan, în Duhul. Este în regulă să cânți anumite cântări pe care le cunoști, dar unul din cuvintele pentru laudă este „Tehilah” și lauda Tehilah este o laudă profetică. Înseamnă să cânți o cântare care n-a mai fost cântată înainte.

Când pătrundem în lauda Tehilah, începem să ne închinăm Domnului, după cum Duhul Său ne conduce și cântăm Domnului o cântare care determină venirea și revărsarea puterii lui Dumnezeu, astfel încât uneltirile și planurile diavolului sunt legate și nu se mai pot desfășura în viața noastră.

În Isaia 54:17 este scris că nicio armă făurită împotriva noastră nu va avea succes și orice limbă care se ridică împotriva noastră la judecată va fi condamnată, deoarece noi suntem slujitori ai Dumnezeului Preaînalt. Astfel, strategiile și uneltirile dușmanului sunt pe deplin frustrate, în momentul în care noi proclamăm profetic, când legăm și dezlegăm și când ne închinăm Domnului. De aceea, închinarea înaintea Domnului este atât de importantă. Lucrul acesta te va duce într-un alt loc al gândirii, într-o altă mentalitate.

Îmi aduc aminte, cu câțiva ani în urmă, în lucrarea în care sunt implicat în California de Sud, am avut ceva probleme și nu puteam găsi o rezolvare. Dumnezeu a vorbit inimii mele și a spus: „Începe să-Mi cânți”. I-am strâns pe toți oamenii implicați în lucrare și am început să-I cântăm Domnului. Cântam cu toții împreună și ne închinam Domnului și în timpul închinării, Dumnezeu a început să vorbească, ca în pasajul din Faptele Apostolilor, când ucenicii slujeau Domnului, iar Duhul vorbește în mijlocul lor și spune: „Puneți-Mi deoparte pe Pavel și pe Saul pentru lucrarea la care i-am chemat.”

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu/8455-puterea-inchinarii-ron-brown?fbclid=IwAR0v9zw65LEI2ANPrPwEBcpgnq3khyqhBVW3L3ULIii7uo0COKfmMHYSug4

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: