ANUNTURI

Devoțional – Rămâi în dragostea Lui

Şi noi am cunoscut (înțeles, recunoscut, suntem conștienți, prin analiză și experiență) şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el. – 1 Ioan 4:16 (Biblia Amplificată)

1 Ioan 4:16 evidențiază că trebuie să fim conștienți de dragostea pe care Dumnezeu o are pentru noi. Este ușor să spunem „Dumnezeu mă iubește” fără să înțelegem cu adevărat ceea ce spunem. Cunoașterea dragostei Sale nu trebuie să fie doar un fapt biblic pe care îl înțelegem cu mintea noastră, ci o realitate vie în viața noastră.

Acest verset spune: „Dumnezeu este dragoste şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el”.

În acest verset, cuvântul „rămâne” înseamnă „a locui, a trăi în”. Nu se referă la vizitare; se referă la a sta sau la a rămâne.

Dragostea lui Dumnezeu nu este doar un adevăr care trebuie memorat sau un sentiment trecător. Dragostea Lui rămâne. Nu rămâne doar în vremurile bune și pleacă atunci când lucrurile sunt rele; dragostea lui Dumnezeu rămâne întotdeauna, așa că ar trebui să rămânem și noi în dragostea Lui.

Fiecare poate culege o recoltă mare de maturitate creștină, atunci când trăiește în dragostea lui Dumnezeu. Vei crește în vremuri grele când vei rămâne în dragostea uimitoare pe care Dumnezeu o are pentru tine.


Rugăciune

Doamne, intenționez azi să rămân în dragostea pe care o ai Tu pentru mine. Așa de multe lucruri se schimbă, dar dragostea Ta nu pleacă niciodată de la mine, așa că aleg să fiu înrădăcinat în puterea Ta uimitoare.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12601-devotional-ramai-in-dragostea-lui?fbclid=IwAR3RtnajiTL7awTGurU-Li7NBMyh1YGt4-BPBfOjsuR4UqJMqOAiqV7Kw7A

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: