ANUNTURI

VIDEO.Pastorul Cristian Ionescu acuza autoritățile americane că vrea să-i demoleze biserica

VIDEO.Pastorul Cristian Ionescu acuza autoritățile americane că vrea să-i demoleze biserica

Supunerea faţă de stăpânire
Romani 13:1-2 „Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu. De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda.”

Intr-o conferință de presă susținută, azi 24 mai, după slujba de la biserică, pastorul penticostal Cristian Ionescu acuză, printre altele, autoritățile din Chicago și ale statului Illinois, de tiranie si discriminare, implicit că, in caz extrem, autoritățile ar dori să îi demoleze biserica.
Într-o scrisoare transmisă acum doua zile de Departamentul pentru Sănătate Publică din Chicago pastorilor, primarul din Chicago, Lori Lightfoot, avertizează bisericile care încalcă restricțiile impuse de autorități, amenzi și aplicarea legii. Printre ele se numără si câteva biserici penticostale romanești din zonă.
„Această notificare de anulare îți este adresată ție, ca lider al congregației tale. Având în vedere riscul sporit de răspândire a COVID-19 în întrunirile de 10 sau mai multe persoane, vi se solicită să opriți totul imediat”.

„Vi se interzice să aveți întâlniri în persoană contrare Ordinului Executiv. Vi se cere să anulați toate întrunirile contrare legii. Dacă veți continua să organizați adunări care încalcă Ordinul Executiv, Orașul Chicago va lua toate măsurile necesare pentru a stopa acest comportament de nesupunere”.
Scrisoarea primarului se încheie cu următorul avertisment:
„Orice întruniri viitoare derulate contrar Ordinului vor fi considerate un eșec de a vă supune, iar Municipalitatea va lua măsurile necesare pentru a stopa asta, inclusiv măsuri sumare de blocare”.

http://rousa.blogspot.com/2020/05/pastorul-cristian-ionescu-acuza.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: