ANUNTURI

Devoțional – De ce întrebăm „De ce?”

Îndată, tatăl copilului a strigat cu lacrimi: „Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele!” – Marcu 9:24

Te-ai găsit vreodată într-o situație tragică, în care să-L întrebi pe Dumnezeu: „De ce? De ce se întâmplă asta cu mine?”

Să ne imaginăm pentru o clipă că Dumnezeu chiar răspunde la această întrebare. Explicația Sa va schimba ceva? Efectele tragediei ar fi încă prezente, iar durerea ar fi la fel de puternică ca și înainte. Ce ai învățat?

Când Îi punem lui Dumnezeu această întrebare, cred că ceea ce întrebăm cu adevărat este: „Doamne, mă iubești? Vei avea grijă de mine în necazul și durerea mea? Nu mă vei lăsa singur, nu-i așa?” E posibil să Îi cerem explicații din cauză că ne temem nu Îi pasă de noi?

În schimb, trebuie să învățăm să spunem: „Doamne, cred. Nu înțeleg și probabil că niciodată nu voi înțelege toate motivele pentru care se întâmplă lucruri rele, dar știu cu certitudine că mă iubești și ești cu mine mereu.”

Cred că adesea este nevoie de mai multă credință pentru a trece biruitor prin ceva decât să fii eliberat de acel lucru. Pune-ți credința în Dumnezeu și vei ieși mai puternic.

Rugăciune

Doamne, eu cred în Tine chiar și atunci când circumstanțele încearcă să-mi umple inima cu îndoială. Ajută-mă să-mi amintesc de dragostea Ta pentru mine și să-mi pun credința în Tine, indiferent de ce se întâmplă.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12571-devotional-de-ce-intrebam-de-ce?fbclid=IwAR1bXypQj2lihHgTVGnv087mdyGS4BD9KW2mXbkndTre2AXendSao1YBQNs

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: