ANUNTURI

Devoțional – Controlându-ți emoțiile

Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta – Țefania 3:17

Confruntarea cu emoțiile este o luptă a vieții. Cât timp vom trăi, vom avea o varietate de sentimente și reacții emoționale și nu trebuie să le negăm existența sau să ne simțim vinovați din cauza lor.

Cu toate acestea, trebuie să învățăm să ne gestionăm emoțiile. Acest lucru este mai ușor atunci când înțelegem că nu putem avea încredere în ele. De fapt, ele pot fi cel mai mare dușman al nostru. Satana ne folosește emoțiile împotriva noastră pentru a ne împiedica să trăim prin Duhul.

Este atât de important să știm că Domnul Dumnezeul nostru, care locuiește în fiecare dintre noi, este puternic. Puterea Lui din noi ne ajută să ne biruim emoțiile și să fim conduși de Cuvântul Său statornic și de Duhul Său, în loc de sentimentele și emoțiile noastre instabile.

Stabilitatea spirituală și maturitatea emoțională nu vin în mod natural. Trebuie să le dorești cu toată inima și să fii hotărât să le deții. Când faci o prioritate din stabilitatea emoțională, Dumnezeu este mai mult decât dispus să te ajute să îți gestionezi emoțiile.

--

Te încurajez ca astăzi să cauți acest lucru. Bucură-te de stabilitatea emoțională și de o viață fericită și victorioasă!

Rugăciune
Doamne, aleg să caut stabilitatea emoțională. Nu vreau să fiu controlat de emoții, ci vreau să învăț să le stăpânesc cum trebuie. Îți mulțumesc că trăiești în mine și mă ajuți cu puterea Ta.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

--

https://alfaomega.tv/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: