ULTIMELE STIRI

Un credincios evanghelic din Suceava demis din funcție pentru că s-a rugat în public…

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, a fost demis din funcție începând cu ziua de vineri, 10 aprilie. Decizia a fost luată de superiorii acestuia de la București, care au fost deranjați de faptul că Daniel Drăgoi s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru stoparea pandemiei de coronavirus.

Asta se întâmplă în România creștină, într-o vreme când de la omul simplu până la demnitarii de rang înalt se recunoaște că numai Dumnezeu ne poate scăpa de pericolele aduse de Coronavirus. Cum să demiți un om care se roagă în genunchi în fața instituției pe care o conduce, când peste tot în lume, inclusiv în România, oamenii se roagă în case sau pe stradă apelând la mila lui Dumnezeu.

A deranjat pe cineva faptul că Daniel Dragoi, demis pentru îndrazneala de a se ruga în public, este credincios evanghelic? Este demiterea din funcție a unui om care s-a rugat în public un act de discriminare pe criterii religioase? Cine a dat ordinul ca Daniel să fie schimbat? Nu avem voie să tăcem, avem dreptul să primim răspuns la aceste întrebări.

Iată postarea lui Daniel Drăgoi despre decizia de demitere:

”Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Șefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproșeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproșez nimic și continui să mă rog așa cum am declarat. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoși!”.

Și un anunț de la Prodocens Media…

Astăzi 9 Aprilie 2020 începând cu ora 20:00 vă asteptăm la a nouă ediţie a emisiunii “REALITATEA LA ZI” unde îl vom avea ca invitat de la distanţă pe domnul DANIEL DRĂGOI, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, recent demis pentru indrăzneala de a se ruga în fata instituţiei in care lucra. Emisiunea va fi transmisă pe pagină de facebook Prodocens media şi pe http://www.prodocensmedia.ro canal 1.

https://m.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-04-09/Directorul-SGA-Suceava-demis-din-functie-pentru-ca-s-a-rugat-in-genunchi-in-fata-institutiei-pentru-a-salva-orasul-de-pandemie?fbclid=IwAR38FIm39mUvzFKSKx6gqJF05-HTDgoAD8HxCeATCwcGVpeuV5Lf_4wI5eM

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26797 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: