ULTIMELE STIRI

Sorin Cigher: Cât mai e până se termină…?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Cât mai e până se termină…?

,,…mai este mult din noapte?”
Isaia 21:11

Parcă, în fundal, se aude strigătul inimii întristate: mai este mult? Peste tot, întrebările adresate oficialităților sunt aceleași: când se termină? Pe când vom putea să ne reluăm activitățile? Da, toți dau anumite date, desigur că nu ne convin previziunile, dar nu avem ce face! Nu uitați, ei sunt doar oameni, Altcineva conduce istoria!
Mă gândesc la întrebarea adresată omului lui Dumnezeu, Isaia, când oamenii erau la ananghie, când s-au săturat de tot răul năpustit asupra lor. Voiau eliberarea! Și-au pierdut răbdarea la cât de mult au așteptat! S-au sleit de puteri! Nu mai aveau vlagă! Li s-au terminat proviziile. Nu știm care a fost explicația detaliată, nu o avem prezentată nicăieri, dar sigur oamenii au realizat că este o situație în care ei au o parte din vină! E posibil să își fi făcut mea culpa…
Ne întrebăm și noi când se va termina, urmărim peste tot, primim tot felul de informații, care mai de care mai false… Apar peste noapte „specialiști” care inventează și răstălmăcesc tot ce este adevăr! S-au înmulțit cei care se ocupă de pronosticuri, de ghicit, de profețit viitorul. Nu vă pierdeți vremea cu ei!
Ce ar trebui să înțeleg astăzi? Dacă a fost lăsat vălul de întuneric asupra noastră, vine și dimineața! Ciclul a fost respectat de Creator: …a fost o seară, apoi a fost o dimineață… Deci, este noapte peste întregul pământ, acum. Conștientizăm aceasta și să fim convinși că vine dimineața! Sigur, unii vor avea parte de dimineața însorită în Împărăția lui Dumnezeu, iar alții se vor bucura și de dimineața care urmează să vină pe pământ. Fiți siguri de aceasta!
Ce învățăm în noapte? Cum ne comporătăm în momentele de întuneric? Ce a făcut Mântuitorul noaptea? S-a dus singur să se roage! A păstrat legătura cu Tatăl. A știut să fructifice timpul de noapte! Să dăm dovadă de înțelepciune în această noapte prelungită, reînnodând relația ruptă cu Creatorul, întărindu-ne legăturile, dezvoltând cele mai frumoase momente cu El. Când stai noaptea cu El, vezi altfel zorii dimineții! Dacă îți petreci timpul în preajma Lui, nopțile vor trece așa de repede că nu te vei plictisi! Încearcă și te vei bucura de cea mai frumoasă companie… Zorile se vor ivi… și cât de benefic pentru tine ar fi să te găsească cu El de mână, să priviți răsăritul în doi!

Sorin Cigher, Sibiu
4 aprilie 2020

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28450 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: