ULTIMELE STIRI

Roda Volintiru: Multumesc de rugaciuni si post dragii mei, Azi nu ma simt prea bine

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


„INTRA IN CAMARUTA TA”(Matei 6;6)

Multumesc de rugaciuni si post dragii mei, multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceasta perioada asa de grea. Azi nu ma simt prea bine, dar o sa fiu mai bine, cred asta, Domnul ma va intari.Azi noapte Domnul m-a pus sa mijlocesc cu lacrimi multe pentru poporul Sau, pentru cei ce mor nemantuiti, pentru toti cei in suferinta…Am simtit inima Domnului plangand pentru aceasta omenire;
„EU VREAU RASCUMPARAREA OMENIRII PENTRU CA AM MURIT PENTRU EA. VREAU RESTAURAREA CREDINCIOSILOR MEI, CARE S-AU DEPARTAT DE MINE, VREAU SA VA ADUC LA PIEPTUL MEU SA INTELEGETI CE MULT VA IUBESC…”
………………………………
A mai trecut o zi din viata, la unii spre bine, la altii spre rau. Nimeni nu stie ce ne va aduce ziua de maine, dar stim ca trebuie sa cautam Fata Domnului, sa ne incredem in El si sa-L laudam.
Acest virus, nimeni nu stie cum umbla, la cine se duce si ce are in plan. Este ca un demon rau care cauta pe cine sa distruga. El pandeste, si vine si la cei pregatiti si sfinti si la cei slabi, si la bogati si la saraci. Ce-i de facut atunci?
INTRA IN CAMARUTA TA, este cea mai sigura protectie, unde sa stai de vorba cu Domnul si Mantuitorul tau.
Inainte sa se declanseze aceasta epidemie, Domnul mi-a aratat intristarea Lui fata de biserica Lui, in primul rand. Cum lumea, firea, mandria, obiceiurile religioase,ura, rautatea, gelozia, invidia, alergarea dupa placeri, bogatiile lumii acestea a capturat inima copiilor lui Dumnezeu, iar RELATIA cu Dumnezeu este atat de subreda.
Atunci Domnul a zis, ca va scutaura cerul si pamantul, ca sa ne DESLIPEASCA INIMA DE ABSOLUT TOT ce nu-i dupa voia Lui, de tot ce-i firesc, lumesc, traditii religioase fara Hristos . Si mi-a aratat Domnul o inima de care erau atasate tot felul de lucruri, ca si cum atasezi magnetii pe frigider.Cand a scuturat Domnul acea inima, toate ce erau atasate de ea, au cazut.Acum inima era curata si intreaga ca sa-l iubeasca pe Dumnezeu din toata inima cu tot sufletul si toata puterea.
De buna voie, omul nu se lasa de multe, dar Domnul in Bunatatea Lui, ne-a adus la acea situatie fortata, in care sa CAUTAM DOAR FATA LUI,
sa ne INTOARCEM LA DRAGOSTEA DANTAI si sa petrecem timp SINGUR CU EL.
Domnul mi-a mai accentuat, ca EL isi pregateste MIREASA,care inca NU este gata. El vrea ca biserica Lui, care-i MIREASA lui sa-l IUBEASCA DIN TOATA INIMA si sa fie CURATA. Pentru ca vremea este spre sfarsite, ceea ce Domnul ISUS doreste, este ca de acum sa ajungem sa ne indragostim de ISUS , MIRELE Cel mai iubit. Caci Duhul si Mireasa zic VINO DOAMNE ISUSE!
Cum ajung 2 tineri sa fie indragostiti ?
PETRECAND TIMP UNUL CU ALTUL, DOAR EI SINGURI.
Pana acum, cu totii am fost foarte ocupati, implicati in lume, in afaceri, in biserici, preocupati cu programele bisericesti ca sa fie totul frumos si bine, dar s-a NEGLIJAT RELATIA INTIMA CU DUMNEZEU IN CAMARUTA, FIECARE PERSOANA.
Dumnezeu VREA CEVA MAI MULT de la noi, ca sa putem fii rapiti.
SA FIM SINGURI CU EL IN CAMARUTA FIECARE SEPARAT.
Aici este SECRETUL unei vieti de biruinta de dragoste, de putere in incercare, cand dezvoltam aceasta RELATIE cu Dumnezeu SINGURI IN CAMARUTA.
Acum avem TIMP, pe care ni-l furase preocuparile zilnice, ca sa citim, meditam, ne rugam, cantam, si stam in liniste in Prezenta Domnului ca sa ASCULTAM vocea Lui. Pentru aceasta ne trebuie TIMP, si acum AVEM DIN BELSUG.
VA URMA…

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28423 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: