ULTIMELE STIRI

Viorel Iuga: Înţelepciune sporită? Categoric DA! Închidere totală? Categoric NU!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Este de prisos şi totuşi trebuie să reafirmăm că orice măsură de igienă şi de precauţie trebuie respectată. Fiind vorba de o situaţie extrem de serioasă, slujitorii şi conducerile bisericilor trebuie să folosească toate mijloacele posibile recomandate de specialiştii în domeniu pentru a reduce la minim şansele infectării. Astfel ei le pot cere într-un mod frăţesc, plin de iubire, celor care au venit din zone de risc să se închine la domiciliu. Cu aceeaşi iubire, pot cere membrilor care au avut contact cu persoane ce vin din zonele de risc, celor care sunt răciţi sau prezintă anumite simptome, oricât de neînsemnate ar părea, să evite orice întâlnire publică (nu numai adunările). Deci, tot ce ţine de înţelepciunea omenească şi este posibil, trebuie respectat, indiferent cât de mare va fi efortul!

Este de prisos şi totuşi trebuie să reafirmăm că orice încercare de închidere a locurilor de închinare trebuie evitată. România are nevoie vitală de intervenţia lui Dumnezeu şi de rugăciunile celor credincioşi. Dacă, ferească bunul Dumnezeu, am ajunge în situaţia în care ar trebui închise instituţiile, biserica ar trebui să fie ULTIMA. Câtă vreme guvernul, analizând toţi factorii de risc, a decis doar limitarea la un anumit număr de închinători în acelaşi timp, (corect ar fi să facă la fel şi cu numărul oamenilor din pieţe, magazine, supermarketuri etc.) conducătorii bisericilor trebuie să caute soluţii biblice şi înţelepte pentru practicarea închinării şi nu pentru împiedicarea ei. Dacă ne gândim la binele credincioşilor şi la binele semenilor, nu vom împiedica închinarea, ci vom schimba structura serviciilor religioase. Putem să ne adunăm în mai multe locuri, putem să ne adunăm în mai multe servicii, ne putem aduna în aer liber în curtea bisericii sau putem găsi alte variante.

În consecinţă, NU ÎNCHIDEREA bisericilor este prima şi cea mai bună variantă, ci ÎNCHINAREA înţeleptă, plăcută lui Dumnezeu. Când România va avea mai mulţi închinători plăcuţi Tatălui Ceresc, va avea mult mai multe şanse la ocrotirea şi la binecuvântarea divină.

Să ne rugăm lui Dumnezeu cu credinţă. Să cerem înţelepciune în luarea deciziilor personale, familiale şi pentru comunitatea pe care o slujim. Să ne rugăm lui Dumnezeu pentru liderii naţiunii, pentru cei care lucrează în sistemul medical şi pentru toţi cei care au dorinţa şi obligaţia să contribuie la binele poporului. Dumnezeu continuă să fie bun, să asculte rugăciunile credincioşilor şi, dacă trebuie, El va face minuni.

Viorel Iuga

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28458 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Viorel Iuga: Înţelepciune sporită? Categoric DA! Închidere totală? Categoric NU!

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: