ULTIMELE STIRI

Comunicat de presă – Campania 40 de zile pentru viață Cluj-Napoca

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

În România, în perioada 1958-2018, statisticile instituțiilor de stat au înregistrat 22.880.236 de avorturi.

Acest număr nu include avorturile care se efectuează în clinicile particulare și avorturile medicamentoase din spitalele de stat și din clinicile particulare, pentru că nu sunt raportate, și nici avorturile făcute de persoanele tinere și mature plecate la muncă în străinătate, care reprezintă o parte însemnată din populația României aflată în perioada de fertilitate.

Dacă s-ar avea în vedere și aceste date, pentru care nu există cifre exacte, probabil numărul avorturilor s-ar dubla.

„Unic din prima secundă” este mesajul pe care dorim să-l transmitem la cea de-a X-a ediție a campaniei tuturor, fie voluntari sau simpli trecători pe stradă.

A X-a ediție a campaniei „40 de zile pentru viață” se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 26 februarie – 5 aprilie 2020. Această ediție va readuce în stradă creștini din toate denominațiunile având o intenție comună de rugăciune, încetarea avorturilor. Continuând rugăciunea pe strada Clinicilor, colţ cu Victor Babeş, organizatorii locali ai campaniei doresc să transmită pe această perioadă de 40 de zile mesajul privind valoarea pe care fiecare ființă umană o are începând de la concepție. Creștini din toate bisericile din Cluj, precum și din împrejurimi, se alătură celor 507 de orașe din toată lumea care se unesc în rugăciune începând cu 26 februarie.

Timp de 40 de zile, între orele 7.00-19.00, organizatorii vor fi în stradă împreună cu voluntarii pentru a se ruga, a informa locuitorii municipiului Cluj-Napoca despre importanţa fiecărei vieţi umane, indiferent de stadiul în care se află ea.

Cei care doresc să participe la această campanie de conştientizare se pot înscrie pe pagina 40pentruviata.org. Mai multe informaţii găsiţi şi pe pagina de Facebook a campaniei https://www.facebook.com/40dezileCluj/.

Parteneri furnizori de servicii sociale pentru prevenirea avortului

Fundația Clinica Pro Vita

Naomi Terek: 0753 469 874

Asociația Clujul pentru Viață