ANUNTURI

Devoțional – Lasă dragostea lui Dumnezeu să vindece rănile trecutului

… Și să cunoaşteţi dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu. – Efeseni 3:19

La începutul căsniciei noastre, eu și Dave am avut câțiva ani duri și o mare parte s-a datorat faptului că aveam nevoie ca Dumnezeu să mă vindece de abuzurile sexuale, emoționale și verbale făcute de tatăl meu. După multe lacrimi și momente grele, în care am ales să iert în loc să mă răzbun, Dumnezeu mi-a dat rezolvare și a folosit mărturia mea pentru a aduce vindecare și altora.

Când Dumnezeu te vindecă de rănile trecutului, El nu numai că vrea să te ajute, ci dorește ca experiența ta să fie un mijloc prin care alții pot experimenta aceeași vindecare.

În cele din urmă, am ajuns într-un punct în care Dumnezeu ne-a condus, pe mine și pe Dave, să mutăm părinții în St. Louis și chiar să le cumpărăm o casă, lucru foarte greu pentru mine. Dar tatăl meu a ajuns să-mi ceară iertare pentru tot ceea ce făcuse și chiar L-a primit pe Hristos în viața lui.

Am experimentat un nou nivel de sănătate emoțională, pentru că L-am lăsat pe Dumnezeu să mă vindece prin puterea iertării și I-am permis să folosească restaurarea mea pentru a-mi vindeca tatăl.

Toți suntem răniți în multe moduri. Singurătatea, dezamăgirea, frica și nesiguranța au capacitatea de a ne răni profund. Nu am putut să depășesc rănile trecutului meu, până când nu am primit și experimentat dragostea lui Dumnezeu și i-am permis să schimbe totul.

Înainte de a-ți depășit durerea și de a învăța să-i iubești și să îi ierți pe alții, trebuie să experimentezi dragostea lui Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: