ANUNTURI

Boko Haram a ucis pe pastorul Lawan Andimi răpit în ianuarie din statul Adamawa, Nigeria

Pe 20 ianuarie, Boko Haram a anunțat că l-a ucis pe pastorul Lawan Andimi, un lider de biserică ce fusese răpit din nord-estul Nigeriei în 2 ianuarie de către gruparea islamistă. Pastorul Andimi, președinte al filialei Asociației Creștinilor din Nigeria (ACN), din zona Guvernului Local Michika, statul Adamawa, a lăsat în urmă o văduvă și șapte copii. El a fost răpit din statul Adamawa, pe 2 ianuarie, când în regiune avuseseră loc mai multe atacuri din partea grupării Boko Haram.

Într-un VIDEOCLIP difuzat de răpitori la 5 ianuarie, pastorul făcea apel la colegii din ACN să solicite guvernatorului de stat, Ahmadu Fintiri, să intervină pentru eliberarea sa. Se crede că biserica era implicată în negocierile cu răpitorii când pastorul Andimi a fost ucis, la 20 ianuarie.

În declarația sa tristă, pastorul Andimi le-a spus familiei și colegilor să nu plângă și să nu se îngrijoreze pentru el, ci „să Îi mulțumească lui Dumnezeu pentru tot”.

„Nu am fost descurajat niciodată, deoarece toate situațiile prin care trece cineva sunt în mâna lui Dumnezeu. Prin harul Lui, voi fi împreună cu soția, copiii și colegii mei. Dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, poate așa este voia lui Dumnezeu”, a spus el.

Citește mai mult accesând:

--

https://www.stiricrestine.ro/2020/02/11/boko-haram-a-ucis-pastorul-lawan-andimi-rapit-in-ianuarie-din-statul-adamawa-nigeria/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: