ANUNTURI

Devoțional – Dumnezeu este preocupat

Satana are o strategie de a-i înșela pe credincioși și să îi facă să pună la îndoială credincioșia lui Dumnezeu de a răspunde rugăciunilor. El ar vrea ca noi să credem că Dumnezeu Și-a astupat urechile la strigătele noastre și ne-a lăsat pe noi să ne rezolvăm lucrurile pe cont propriu.

O mare tragedie în Biserica de astăzi este că foarte puțini cred în puterea și eficiența rugăciunii. Fără a avea intenția de a huli, mulțimi de oameni din poporul lui Dumnezeu sunt auziți că se plâng: „Mă rog dar nu primesc niciun răspuns. M-am rugat din răsputeri pentru atât de mult timp, dar fără niciun rezultat. Tot ce doresc este un mic semn că Dumnezeu schimbă lucrurile. Cât de mult trebuie să aștept?” Acești credincioși nu mai vizitează odăița de rugăciune, pentru că sunt convinși că cererile lor, născute în rugăciune, sunt abandonate undeva înaintea tronului Său. Alții sunt convinși că numai „giganții spirituali” pot să face rugăciunile lor să ajungă la Dumnezeu.

Cu toată sinceritatea, mulți sfinți ai lui Dumnezeu se luptă cu îndoiala: „Dacă urechea lui Dumnezeu este deschisă la rugăciunile mele sârguincioase, de ce sunt atât de puține dovezi că El răspunde?” Te-ai rugat vreodată o anume rugăciune pentru o lungă perioadă de timp, fără ca să primești niciun răspuns? Au trecut chiar ani și tu încă aștepți, speri și cu toate acestea, te întrebi?

Haideți să fim atenți să nu-L acuzăm pe Dumnezeu că este indolent, indiferent la nevoile și cererile noastre, așa cum a făcut Iov, care se plângea: „Strig către Tine și nu-mi răspunzi; stau în picioare și nu mă vezi (Iov 30:20).

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11860-devotional-dumnezeu-este-preocupat?fbclid=IwAR1l7N_wWM3aUnvY17dGHlfZDpDAbdvdmMIYq_xnzEAEKCFTDM9PnQqSsjY

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura