ULTIMELE STIRI

Florina Jivan – Tu spui (Cover, You Say – Lauren Daigle)

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Un videoclip realizat de Alexandru Nazarie
Traducere versuri: Alin Jivan
Aranjament Orchestra: George Ciurdaș
Înregistrare Voci: Mirela Ursache
Mix & Master : Mirela Ursache

Eram împreună cu echipa națională, în timpul Campionatelor Europene din anul 2006. Trecusem proba de sărituri și urma să concurăm la paralele. În momentul acela, mi-ar fi fost mai ușor să boxez cu Mike Tyson decât să concurez la acest aparat.

După cele 4 aparate, echipa României se afla pe locul 1 în concursul de calificări. Presiunea era fantastică. Mă simțeam încolțit. Aveam de luptat cu emoțiile pe care, cu greu, le controlam, dar, mai ales, cu disperarea că nu voi reuși un element din exercițiu. Aș fi vrut să nu fiu acolo, dar nu aveam încotro. Și, până la urmă, de ce mi-a fost frică, nu am scăpat. Am ratat cumplit, și eu și încă un coleg. Echipa României a trecut de pe locul 1, pe locul 7. Nu vă doresc să știți cum e să trăiești cu sentimentul că, din cauza ta, pierde o echipă, o țară.

Mai aveam un singur aparat și aici se decidea soarta echipei noastre. Eu nu concuram la acest aparat, însă nici colegii mei nu se descurcau prea bine. În cele din urmă, ne-am calificat în finala pe echipe, ocupând locul 8, respectiv ultima poziție.

Eram bucuros că am reușit calificarea, dar eram îngrozit de privirile oamenilor. Eram ucis cu privirea. În momentul acela am trăit unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Ne aflam în formație și urma să părăsim sala în mod organizat. Mai aveam aproximativ 20 de metri până la ieșire. Drumul până acolo mi s-a părut interminabil. Aproape de ușa de ieșire. ne aștepta domnul Dan Grecu. Îmi era greu să trec pe lângă dânsul, dar și mai greu îmi era să-l privesc în ochi pe omul sub a cărui îndrumare ne-am antrenat din greu.

Atunci domnul Grecu a făcut ceva ce a rămas pentru mine piatră de hotar. S-a uitat în ochii noștri și ne-a zis:

-Băieți, capul sus! Eu știu cine sunteți voi. În finala pe echipe rezultatul va fi altul. Apoi s-a uitat la mine și mi-a zis:

-Alin, capul sus! O să fie bine!

Aveam încredere deplină în vorbele dânsului. Domnul Grecu nu vorbea mult și nici nu folosea cuvinte care să depășească capacitatea sau potențialul cuiva. Cuvintele lui aveau greutate. Nu erau cuvintele unui speaker motivațional amator, ci vorbele unui om cu experiență, cu echilibru. Vorbea ținând cont de relația pe care o aveam, de antrenor-sportivi și de munca depusă împreună.

Rezultatul a fost extraordinar. În finala pe echipe ne-am clasat pe locul nr. 2, iar, în finala de la sărituri, am reușit același rezultat. Am plecat din Grecia cu două medalii de argint.

De multe ori, în cariera de sportiv, am luptat cu depresii, anxietăți și angoase. Toate acestea m-au chinuit teribil. De altfel, și pe colegii mei.

Cântecul următor aduce încurajare pentru toți cei ce trec prin episoade de depresie și atacuri din partea celui rău. În Dumnezeu ne găsim identitatea și cu El depășim cele mai negre gânduri și cele mai grele obstacole. Despărțiți de El nu putem face nimic. Eșecul nostru va fi sigur.

Nu vreau să vă promit că o să fiți campioni mondiali, dar vă asigur că, împreună cu Dumnezeu, veți depăși cu succes cele mai grele momente din viață. În El avem o sursă permanentă de încurajare și tărie nelimitată.

În viața vom avea necazuri. Ne vom mai confrunta cu temeri, dar știm că, împreună cu El, vom putea îndura totul și vom fi mai mult decât biruitori.

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27826 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: