EDITORIALE

🙏‼️Vești URIAȘE din Australia: Unul dintre cele mai puternice incendii e sub control, după 10 săptămâni

🔴Unul dintre cele mai puternice incendii, care arde de mai bine de 10 săptămâni în statul australian New South Wales, este în sfârşit sub control, conform unui anunţ făcut duminică de pompieri, transmite DPA.

Incendiul de pe Muntele Gospers a izbucnit din cauza unui fulger la 26 octombrie şi a cuprins mai mult de jumătate de milion de hectare de teren la nord-vest de Sydney. Focul a cuprins şi zone din Munţii Albaştri, un parc naţional aflat la vest de Sydney, informează agerpres.ro.

Conform unui anunţ făcut de pompierii din Hawkesbury pe Facebook, lupta cu acest incendiu a durat foarte mult din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

De asemenea, pompierii au lansat şi un apel către populaţie pentru păstrarea vigilenţei, precizând că sezonul incendiilor de vegetaţie nu s-a terminat şi există încă zone în pericol de incendiu.

Condiţiile meteorologice propice – scăderea temperaturilor, ploile şi vântul mai puţin puternic – le-au oferit un răgaz pompierilor extenuaţi şi au contribuit, de sâmbătă, la calmarea incendiilor din statele Victoria şi New South Wales.

--

https://www.stiripesurse.ro/vesti-uria-e-din-australia-unul-dintre-cele-mai-puternice-incendii-e-sub-control-dupa-10-saptamani_1420292.html

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura