EDITORIALE

Devoțional – Desfătarea în Dumnezeu

Rugăciunea care Îi face plăcere lui Dumnezeu este foarte simplă și ușor de înțeles. Ucenicii I‑au spus lui Isus: „Doamne, învață-ne să ne rugăm!” (Luca 11:1). Această cerere reflectă o dorință sinceră de a învăța să ne rugăm într-un mod care Îi este plăcut Domnului.

Mulți creștini se roagă doar dintr-un sentiment de obligație, dar rugăciunea nu este pentru propria noastră bunăstare sau alinare, ci pentru desfătarea Domnului nostru. Dumnezeu le spune ucenicilor Săi: „Când vă rugaţi, să nu bolborosiţi aceleaşi vorbe, ca păgânii, cărora li se pare că, dacă spun o mulţime de vorbe, vor fi ascultaţi. Să nu vă asemănaţi cu ei; căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi.” (Matei 6: 7-8). Cu alte cuvinte: „Când vii în prezența Mea, concentrează-ți atenția asupra părtășiei cu Mine – să Mă poți cunoaște”.

Prea mare parte din timpul nostru de rugăciune este petrecut cerându-I lui Dumnezeu o slujbă mai bună, un bonus, mâncare, haine și alte necesități. Dar Tatăl nostru ne-a pus deja la dispoziție nevoile noastre zilnice: „Nu vă îngrijorați pentru viața voastră, ce veți mânca sau ce veți bea; nici despre trupul vostru, cu ce vă veți îmbrăca!” (Matei 6:25).

Biblia spune: „Domnul să-ți fie desfătarea și El va împlini toate dorințele tale” (Psalmul 37:4). Desfătarea în Domnul nu înseamnă, pur și simplu, să fii fericit în prezența Lui; înseamnă, de asemenea, posibilitatea de a spune: „Tânjesc să fiu alături de El, pentru că toate celelalte lucruri mă lasă gol și neîmplinit! Numai Isus poate atinge nevoile mele cele mai profunde!”

https://alfaomega.tv/devotional/11752-devotional-desfatarea-in-dumnezeu

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: