ANUNTURI

Iata ca bunatatea nu s-a sfarsit, oamenii cu inima mare nu au disparut si copiii cu suflet darnic inca mai daruiesc…

Zilele acestea am fost martorii unor scene care au umplut inima de bucurie atat a noastra cat mai ales a celor 7 copilasi ai familiei Kulic din sat Motiori, com. Apateu, dar si a celor 4 copilasi ai familiei Patkany din localitatea Pilu, judetul Arad.
Un grup de angajati ai firmei Hydro Extrusion Chisineu Cris, in nume propriu impreuna cu copilasii lor, s-au gandit sa faca o surpriza celor doua familii din doua campanii derulate pe site-ul nostru.
Ca bucuria sa fie si mai mare, pentru ca atunci cand daruiesti inima ta este la fel de fericita ca a celui care primeste, au implicat in aceasta surpriza proprii lor copilasi. Fiecare copil s-a decis ca de aceste sarbatori sa faca fericit un alt copil, asa ca au ales cu grija jucarii si hainute personale pe care le-au impachetat frumos si le-au daruit copiilor celor doua familii.
Pe langa haine, jucarii, incaltari, rechizite, alimente, lemne de foc s-au donat si banuti pentru soba familiei Kulic.
Felicitari parinti, felicitari copilasi dragi si frumosi cu suflet darnic…sa va pastrati obiceiul!
Daca nu ati fost vreodata martori la o astfel de binefacere, va recomand sa nu evitati aceste momente, sufletul va tresalta de bucurie, bucurie si implinire care va vor insoti zile intregi fara sa intelegeti de ce sunteti atat de fericiti…Incercati !

https://www.sperantapentruromania.ro/iata-ca-bunatatea-nu-s-a-sfarsit-oamenii-cu-inima-mare-nu-au-disparut-si-copiii-cu-suflet-darnic-inca-mai-daruiesc/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura