EDITORIALE

Am pierdut bucuria Crăciunului după ce mi-a murit soțul. O voi recupera vreodată?

Răspunsul lui Billy Graham: am descoperit că moartea unei persoane dragi este oarecum ca o operație majoră: în timp, durerea se va reduce, dar cicatricile rămân, și îți vei aminti mereu de anii de fericire pe care i-ai avut împreună. … Și da-sărbătorile pot fi deosebit de dificile.

Dar permiteți-mi să vă sugerez două lucruri pe care le-am găsit de ajutor. În primul rând, fă-ți timp în fiecare zi nu doar pentru a-ți aminti momentele bune pe care le-ați petrecut împreună (în special în jurul sărbătorilor), ci pentru a – №, nu se vor mai întoarce niciodată – dar lasă amintirea ta despre ei să-ți aducă bucurie și Ziua de mulțumire, și nu doar tristețe sau regret. Biblia ne îndeamnă să fim „întotdeauna să-i mulţumim lui Dumnezeu Tatăl pentru tot” (Efeseni 5:20).

Atunci roagă-l pe Dumnezeu să te ajute să te uiţi dincolo de trecut spre viitor, şi să găseşti moduri de a aduce bucurie altora. Nu mă îndoiesc că tu și soțul tău ați adus bucurie prietenilor și familiei în timpul sezonului de sărbători – așa că nu o lăsa să se oprească! Roagă-te pentru alţii; spune-i că-ţi pasă; fii o sursă de încurajare şi ajutor. Cu alte cuvinte, nu te concentra doar pe tine, ci pe alții și pe nevoile lor.

În primul rând, concentrează-te pe adevăratul sens din spatele fiecărui sezon de sărbători – în special Crăciunul. Pentru că Hristos a venit pe lume putem avea speranță-speranță pentru ziua de azi, și să sperăm pentru eternitate.

Ești în căutarea pentru pace? Găseşte-l în Hristos: bit.ly/PeaceInChrist

https://www.facebook.com/22763902504/posts/10157813771032505/?d=n

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: