EDITORIALE

Roda Volintiru: CE INSEAMNA CRACIUNUL PENTRU TINE ?

Buna intrebare!
Ne numim crestini de multa vreme, si in fiecare an celebram CRACIUNUL.
Cantam colinzi frumoase, ne imbracam ca de sezon, mergem la diferite biserici, party-uri, vizite si mancaruri speciale de tot felul…ca de CRACIUN.
Ce-i rau in toate acestea ? Nimic ! Numai ca, lipseste -SARBATORITUL…de cele mai multe ori…
Domnul Isus vrea sa ne bucuram de toate lucrurile, dar sa avem in inima pe CEL care s-a nascut pentru noi, a trait pentru noi, a murit pentru noi, ca apoi sa invieze pentru noi, ca sa ne schimbe viata.
Este o intrebare la care fiecare sa raspundem;
Ce s-a intamplat in viata mea, de cand am inteles cu adevarat CINE-I ISUS pentru mine , si de ce a venit EL in lumea noastra?
Ce SCHIMBARE am experimentat?
Avem noi PACEA si BUCURIA pe care o da CREDINTA?
Daca nu le avem poate ca nu realizam CAT de important a fost aceasta jertfa a Domnului Isus , care a lasat splendorile cerului, ca sa se nasca intr-o iesle, pentru MINE…pentru NOI, ca apoi sa-si dea viata pentru rascumpararea noastra.

Daca meditam profund asupra aceastui ADEVAR , vom realiza mai mult VALOAREA nasterii Domnului Isus pe acest pamant care ne-a adus PACEA si BUCURIA Sa, in mijlocul durerilor si duferintelor de tot felul.
Da, se merita cu adevarat ca sa ne bucuram in acest sezon, si sa-i dam toata slava, CELUI care a venit sa ne aduca Mantuirea si Eliberarea si toate binecuvantarile cerului.
Sa meditam fiecare in dreptul nostru, si sa recunoastem daca CRACIUNUL-nasterea Mantuitorului Isus- a adus vreo schimbare in viata noastra.
Daca nu, sa meditam la inima Domnului Isus, si sa cerem sa ne vorbeasca personal luand prin CREDINTA BINECUVANTARILE ADUSE DE ACEASTA SARBATOARE.

https://www.facebook.com/roda.volintiru/posts/2650982588312587

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: