ANUNTURI

O treime din clinicile de avort din S.U.A. s-au închis în ultimii 5 ani

Clinicile independente de avort se închid într-un ritm rapid în Statele Unite, pe măsură ce statele adoptă legi pentru a proteja copiii nenăscuți și mamele împotriva avortului.

Un nou raport al grupului pro-avort Abortion Care Network a constatat că aproape o treime din toate clinicile de avort au fost închise începând cu 2012.

Rețeaua este alcătuită din clinici independente care nu fac parte din gigantul Planned Parenthood, care este cel mai mare lanț de avort din America. Clinicile independente de avort realizează peste 50 la sută din toate avorturile, iar restul se împart intre Planned Parenthood și spitalele și cabinetele medicilor.

Între 2014 și 2019, 136 de clinici de avort s-au închis în toată țara. Statele care au înregistrat cel mai mare număr de închideri au fost California cu 15, Texas 15, Florida cu 11 și Michigan tot 11, potrivit raportului.

În prezent, în țară există 334 de clinici de avort independente.

--

Acest clinici sunt responsabile de marea majoritate a avorturilor efectuate în ultima etapă a sarcinii. Conform raportului, aceste realizează 94% din toate avorturile la sau după 22 de săptămâni de sarcină. Bebelușii sunt formaţi complet la 22 de săptămâni.

Între timp, există foarte puţine clinici noi de avort care se deschid. Raportul precizează că acest număr este doar de „câteva”.

Grupul pro-avort a dat vina pe legile pro-viață și alte eforturi întreprinse drept principalul motiv al închiderilor. Cu toate acestea, se pare că acest motiv este doar ce se speculează; în fapt clinicile de avort nefiind întrebate de ce s-au închis.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

 

„Politicienii anti-avort au implementat de mult timp restricții dure pentru a încerca să închidă furnizorii independenți de avort”, a declarat pentru CBS News Nikki Madsen, directorul executiv al rețelei de avort. „Din 2010, politicienii anti-avort au adoptat peste 400 de legi care au făcut ca operaţiunile unei clinici de avort să fie ori prea scumpe ori imposibile din punct de vedere logistic.”

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/12/15/o-treime-din-clinicile-de-avort-din-s-u-a-s-au-inchis-in-ultimii-5-ani/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: