ANUNTURI

Iranul a recunoscut că a măcelărit protestatari

 

Iranul a recunsocut că a măcelărit protestatarii care au demonstrat împotriva creșterii masive de prețuri la gaze naturale. Luna trecută, mii de cetățeni supărați au invadat străzile în întreaga țară. Televiziunea de stat din Iran a recunoscut că forțele de securitate au împușcat și i-au ucis pe cei pe care i-au numit insurgenți. Potrivit Departamentului de Stat din Statele Unite, numărul persoanelor decedate este mai mare decât cel estimat de grupurile pentru drepturile omului.
Brian Hook, emisarul Statelor Unite pentru Iran: Este posibil ca regimul să fi ucis peste o mie de cetățeni iranieni de la începutul protestelor. Nu putem fi siguri, deoarece regimul blochează fluxul de informații. Printre cetățenii uciși se află și peste 12 copii, printre care sunt copii de 13-14 ani.

Emily Jones: La un post de televiziune de stat din Iran, un savant iranian a spus că protestatarii și-au meritat soarta deoarece au luptat împotriva lui Allah.

Savant din Iran: Potrivit Coranului, pedeapsa pentru oamenii pe care i-am arestat este aceea de a fi măcelăriți. Mai întâi trebuie să treacă prin încercări, apoi trebuie răstigniți pentru ca oamenii să îi vadă.

Emily Jones: SUA intenționează să trimită mai multe trupe în regiune pentru a contracara amenințarea crescândă din partea Iranului.

--

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 804 – decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: