ANUNTURI

Toni Berbece: Iohannis sau Dăncilă…

Mulți mi-au scris sute de mesaje pentru a mă întreba cu cine să voteze și în turul întâi și în turul doi. Nu voi face o recomandare asupra unui candidat mai ales acum în zi de vot. Ce vă recomand în schimb este să ne binecuvântăm noul președinte, indiferent care ar fi el. Văd atât de multă vrajbă între noi, mai ales între noi creștinii. Pentru ce? Eu am avut harul să mă rog cu doamna Dăncilă și am făcut-o de departe și pentru domnul Iohannis. Nu-i voi blestema prin vorbe de ocară, ba chiar pentru doamna Dăncilă am cerut protecție peste inima ei de femeie, care a fost atât de jignită (dincolo de politic). La fel cer și pentru domnul Iohannis. Dacă am fi avut acum un dictator crud cum a fost Ceușescu ar fi trebuit să-l binecuvântăm și pe el, pentru că am fost chemați să ne binecuvântăm chiar și dușmanii.

Pentru toți cei care m-au blestemat, jignit și bălăcărit, pentru că mi-am făcut datoria de pastor de a mă ruga pentru un candidat la președinția statului Români vă spun că vă iert și mă rog să aveți discernământ. Între domnul Iohannis și doamna Dăncilă eu îi aleg pe amândoi, să mă rog pentru ei, să-i binecuvintez și chiar să condamn public derapajele morale, dar nu-i voi urî și jigni niciodată.

Atât vă mai zic. Când Daniel a fost scos din groapa cu lei de un Împărat care dăduse legi imorale și-l băgase indirect acolo, i-a spus: “Veșnic să trăiești Împărăție!” Apoi L-a mărturisit pe Dumnezeul atotputernic, aceasta este atitudinea, nu ură, nu jignire, nu ranchinuă și amărăciune și mai ales nu cuvinte de ocară asupra unui uns al Domnului, indiferent de cine este el.

Fii un Daniel, mărturisește-L pe Dumnezeu prin respect și iubire față de oameni!

Aleg să pun ștampila pe un mandat de mijlocitor pentru președintele țării, indiferent de numele său! Scrie-ți numele în comentariu sau dă un semn dacă și tu alegi un mandat de mijlocitor.

--

Cu prețuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: