ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: “Oare a zis Dumnezeu cu adevărat…”

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Cu aceste cuvinte a început tragedia noastră, cu aceste cuvinte a început înșelarea mamei noastre Eva. Aceste cuvinte au putere în mintea celui care nu-și actualizează zilnic Cuvintele Domnului prin citirea Scripturii. Eva nu mai era sigură de ce a zis Dumnezeu, că nu prea a fost atentă la ultima convorbire cu soțul sau cu Dumnezeu despre lucrurile sfinte, cum și noi adesea stăm pe telefoane în Biserici sau ne gândim la ultima postare de pe Facebook în timp ce citim Biblia.

Când nu citești zilnic din Scriptură, Satana va veni și-ți va spune: “Oare a zis Dumnezeu că a curvi e păcat, ce să aibă Dumnezeu împotriva acestei plăceri…?” Și uite așa ajungi să îți bați joc de o mulțime de persoane, pe care le vânezi doar pentru poftele tale sexuale și pe care mai apoi nu dai doi bani, plus că se mai ucid și câțiva prunci prin avort că doar nu o să faci și copii când scopul tăi e unul animalic.

“Oare a zis Dumnezeu să nu fumezi, să nu bei și să nu te distrezi prin depravare, e viața ta, ai dreptul să faci ce vrei cu ea…” Astfel ajungi la cancer, vicii care te distrug, care te falimentează și care distrug și viețile celor din jur. “Oare a zis Dumnezeu să nu furi, ce treabă are El cu locul de unde-ți iei banii și de la cine?” Și uite așa ajungi un corupt care fură de la un ou până la un bou, așa ajungem să fim conduși de hoți care nu știu când și unde a zis Dumnezeu să nu furi.

 

“Oare a zis Dumnezeu cu adevărat că vei da socoteală de tot ce faci…?” Și uite așa ajung unii să nu se gândească deloc la viața de apoi, la Judecată și la împăcarea cu Dumnezeu, pentru că Satana încă îi minte prin cuvintele: “Oare a zis Dumnezeu cu adevărat…” Da, Dumnezeu a zis foarte multe, numai omul nu ia seama. Pune mâna și citește Biblia ca să nu mai fi mințit de Satana!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27175 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: