ULTIMELE STIRI

Devotional – Dovada unei treziri

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Se vorbește mult despre trezire în aceste zile și există opinii diferite despre cum ar trebui să arate. Prima dovadă a unei adevărate treziri spirituale este o mare dorință de a auzi și asculta Cuvântul lui Dumnezeu. În vremea lui Neemia, poporul a exprimat lui Ezra, un preot și cărturar, dorința de a le citi cartea Legii lui Moise: „Ezra a deschis cartea înaintea întregului popor, căci stătea mai sus decât tot poporul. Şi când a deschis-o, tot poporul s-a sculat” (Neemia 8:5).

Strigătul inimilor lor a fost: „Adu-ne adevăratul Cuvânt al Domnului!” Ezra a stat pe un pupitru din lemn și a citit Cuvântul lui Dumnezeu șase ore, în timp ce mulțimea a ascultat cu atenție. Astăzi, mulți creștini se plictisesc în biserică și vor să audă predici scurte. Pe de altă parte, există și cei care sunt flămânzi după Cuvânt și doresc să audă predici inspirate de Duhul Sfânt.

O altă dovadă a trezirii este pocăința adevărată. În vremea lui Neemia, poporul s-a bucurat pentru prima dată și L-a lăudat pe Domnul la citirea Cuvântului. Apoi au îngenuncheat și s-au închinat: „Și Ezra a binecuvântat pe Domnul, marele Dumnezeu. Atunci toți oamenii au răspuns: „Amin! Amin!” Şi s-au plecat, şi s-au închinat înaintea Domnului cu faţa la pământ” (8:6). Oamenii, tremurând la Cuvântul lui Dumnezeu, l-au primit în inima lor și s-au pocăit.

Când vine trezirea, există un spirit incredibil de bucurie și sărbătoare: „Şi tot poporul s-a dus să mănânce şi să bea. Şi au trimis câte o parte şi altora, şi s-au înveselit mult. Căci înţeleseseră cuvintele care li se tâlcuiseră” (8:12). Ori de câte ori dragostea pentru Cuvântul Lui este restaurată, iar rezultatul este pocăința, mereu va avea loc un val de adevărată bucurie și sărbătoare.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11522-devotional-dovada-unei-treziri?fbclid=IwAR3_FIzKk9x4COxX9fj0IlTSnMFLxsdZ6IY1XnBxf71RYem4v_itdA8aYB4

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27160 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: