ANUNTURI

Devotional – Cealalta latura a pietrei

„Iosif a luat trupul, L-a înfășurat într-o pânză curată de in şi L-a pus într-un mormânt nou, al lui însuşi, pe care-l săpase în stâncă. Apoi a prăvălit o piatră mare la uşa mormântului şi a plecat.“ (Matei 27: 59-60)

Când Isus a fost așezat în mormânt, în urma răstignirii Sale, i-a lăsat pe ucenici zdrobiți în inimi și derutați. Când piatra masivă care sigila mormântul s-a rostogolit din fața ușii, toată lumea avea un sentiment trist al sfârșitului. La urma urmei, Isus spusese: „S-a isprăvit” (Ioan 19:30), apoi Și-a plecat capul și a murit.

Urmașii credincioși ai lui Isus credeau că El este speranța lumii, mântuirea lui Israel, lumina neamurilor. El a fost marele vindecător care îi ridicase pe cei morți, îi eliberase pe cei captivi și predicase vestea bună săracilor. Iar apoi a plecat!

Când Isus a pronunțat „S-a isprăvit”, urmașii Săi au crezut că înseamnă că s-a terminat complet, că acesta este sfârșitul povestirii. Reacția lor la înmormântare Lui a fost confirmarea sentimentului de descurajare, însă ei nu știau ce se va întâmpla când piatra mormântului va fi dată la o parte.

Prea adesea, pe măsură ce creștinii îndură încercările vieții, ei experimentează și sentimente de disperare. Tot ce văd este o piatra răsturnată permanent într-o poziție ce îi separă de speranță. Dar la fel ca adepții lui Isus, ei privesc lucrurile de o singură parte a pietrei. În mormânt se află viața de înviere – un miracol este pe cale să se întâmple!

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11514-devotional-cealalta-latura-a-pietrei?fbclid=IwAR2bns06uf8zms8htH9_OTm6f2BvpzH954KOD7gQtPtQywm9RXSe317QSRk

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: