ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Cine ajunge primul…

Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Astăzi, în fața soției mele, a căzut un domn și a dat cu capul de un gard de fier. Soția a început imediat să-i acorde ajutor, însă la doar câteva minute a venit o altă doamnă care i-a spus că o aplicație de pe telefon i-a spus că cineva are nevoie de ea în apropiere. Imediat cum se sună la 112, această aplicație îi anunța pe toți cei din zona apelului, care au făcut cursuri de prim ajutor și care și-au dat acordul pentru a fi solicitați.

Nu e minunat să știi că oameni simpli, voluntari, au dedicat din timpul lor pentru a învăța să-i salveze pe alții, ca mai apoi să se lase alertați în orice moment în cazul în care este nevoie de ei? Într-o lume cu oameni care caută să fie slujiți, ajutați și serviți dacă se poate chiar în paturile lor, iată că sunt oameni care caută să ajute.

Așadar, fii primul în fapte bune și vei descoperi o viață care chiar are gust, vei găsi împlinire, va dispărea întrebarea: “Eu de ce trăiesc?” Și va fi înlocuită cu: “Am descoperit pentru ce trăiesc!” Omul e făcut să iubească, iar când nu iubește își pierde identitatea, scopul, cheful de viață și plutește ca o frunză moartă între pomul din care a fost smulsă de vântul urii și pământul indiferenței care o va descompune.

Caută să ajungi primul la cei care au nevoie de tine, tu ești o ambulanță, tu ești un înger ajutător, tu ești șansa altora la o viață mai bună, spune vorbele acestea în dreptul tău și apoi aplică-le!

Proiectul se numește “Există un erou în fiecare dintre voi”, site-ul pe care vă puteți înscrie pentru aceste cursuri și pentru a salva vieți este existaunerou.ro. Eu și cu soția ne-am înscris deja. Fă-o și tu și ajută-i și pe alții să afle despre acestă acțiune atât de necesară.

Cu prețuire,

Toni Berbece

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/2474310155950422?d=n&sfns=mo

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (24944 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: