ANUNTURI

Halloween-ul îi bucură pe copii. De ce această ”distracție” este periculoasă pentru copii?

De ce această ”distracție” este periculoasă pentru copii?

Când sărbătorim ceva, acest lucru trebuie să aibă un sens bun, care zidește. Deși oamenii susțin că Halloween-ul îi bucură pe copii, într-adevăr este această sărbătoare ceva bun pentru ei? Ea poate să aducă o bucurie trecătoare, dar ce ziceți despre aspectul spiritual? Ce bine le poate aduce copiilor sărbătorirea zilei forțelor întunericului?

Nimic! Pe lângă faptul că îi depărtează de Dumnezeu, acest lucru este și o pierdere de timp. De ce, în loc de aceasta, să nu organizați pentru copiii dumneavoastră niște evenimente cu adevărat utile și plăcute, ca nimeni niciodată să nu poată spune că n-a avut copilărie? Să petreceți timp cu familia, să sărbătoriți evenimente care într-adevăr au în sine un înțeles curat și bun, să insuflați în copii bucurie de viață, prietenie, compasiune și dragoste față de oameni – oare nu va fi o copilărie minunată pentru ei?

Vă doresc să vă cercetați bine viața și dacă este ceva ce nu trebuie să fie în viața unui creștin adevărat, să vă schimbați modul de viață. Mă rog ca să trăiți fiecare zi cu folos și să nu vă risipiți viața pentru ceea ce nu are sens și nu este plăcut lui Dumnezeu. De asemenea, mă rog ca cei care au copii să investească corect în ei, să petreacă timp cu ei și să-i învețe adevărurile din Cuvântul lui Dumnezeu.

sursa: https://moldovacrestina.md/halloween-o-simpla-distractie-sau-o-sarbatoare-fortelor-intunericului/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: