Anunturi

E cineva care merită?

Am fost azi în cel mai “rău” sat din câte am vizitat până acum. Cu trei dube pline de haine, alimente, jucării și altele, însă oamenii tot nemulțumitori și greu de săturat au fost. O doamnă care nu a mai prins mare lucru ne-a blestemat, ne-a urat să facem până, alt domn care voia niște pantofi ne-a luat la goană când a văzut că nu avem mărimea lui, deși noi venisem printre ei mai mult cu lucruri pentru copii. Alții aproape că ne-au rupt ușa la dubă, deși acolo am dat cele mai bune lucruri, pe cele aduse direct din Paris după ce doi tineri au condus 27 de ore până în Vaslui. Am plecat un pic dezamăgiți și cu un gust amar. Cineva dintre noi chiar a zis: “Oamenii ăștia nu meritau vizita noastră!”

Dar apoi ne-am gândit mai bine, câți dintre noi merităm binele pe care-l primim zilnic? Câți dintre noi merităm ceea ce a făcut Cristos pentru noi? Câți dintre noi L-am răsplătit pe Cristos cu ceva anume sau câți L-am motivat să coboare la noi? Noi nu i-am rupt Lui ușa la dubă, noi oamenii nu doar că L-am blestemat pe Isus și nu doar că L-am fugărit de la noi, dar L-am și răstignit. Mai mult de atât, Biblia ne spune că acolo unde păcatul e mai mare, adică oamenii sunt din cale afară de răi, harul, adică puterea lui de răscumpărare, crește și mai mult. Unde oamenii sunt cei mai răi, Cerul trimite întăriri, iar aceste întăriri sunt manifestările dragostei Lui.

Așadar, nu pentru că merităm am primit dragostea lui Dumnezeu și nu pentru că alții merită noi o oferim, ci pentru că suntem din Dumnezeu.

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: