ULTIMELE STIRI

Toni Berbece: Tu știi ce vei lua de nevastă?

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Dragule, când te căsătorești trebuie să știi că o vei face cu o femeie care este mai sensibilă decât tine. Dacă cu băieții din anturajul tău ți-ai permis să fii uneori bădăran, necioplit, dur și ursuz, cu ea nu merge așa. Ea e gingașă și modelată de fiecare cuvânt al tău, ea va pune la suflet și pe cele bune și pe cele rele. Ea va fi atât de plină de pace și încredere pe cât vei pune tu în ea prin cuvinte. De aceea ai grijă la fiecare vorbă în parte, măsoară-ți bine cuvintele și nu o lovi cu duritatea unor vorbe aspre, ci răsfăț-o cu cele de apreciere.

Dragule, dacă tu nu ai nevoie de flori, de atenții de genul, dacă tu nu ești obișnuit să primești mici daruri și nici nu ai avut nevoie de acestea, dacă pe tine nu te-a impresionat un parfum sau o ciocolată, ea nu e ca tine. Inima ei tresaltă la cel mai mic gest de bunătate. Ea se hrănește cu acestea. Trebuie să înveți cum “funcționează” ea și să te adaptezi. Va fi mereu fericită dacă vei știi să îi faci mici atenții, care îi vor spune că ea înseamnă enorm pentru tine.

Dragule, tu nu ai avut nevoie să-ți acorde cineva timp ca să-i vorbești, să te descarci și să fii înțeles. Tu ai vrut de cele mai multe ori să fii lăsat în pace, dar ea nu este ca tine, ea nu este așa. Ea e diferită, ea are nevoie să o asculți, să o înțelegi și să-i acorzi timp pentru plimbări lungi și liniștite, doar pentru voi doi. Lumea ei ai devenit tu, iar izolându-te de ea va rămâne prizonieră într-o lume a singurătății.

Așadar, dragule, înțelege că te vei căsători cu cineva diferit de tine, iar secretul stă în înțelegerea gingășie ei. Nu o compara cu tine că nu e același soi, ea are nevoie de drăgălășie, de atenție, de timp, de romantism și multe altele pe care le vei descoperi singur. Dacă nu ești gata să le oferi mai stai și mai învață, fă-o când ești gata să te dedici în întregime cu S-a dăruit Cristos lumii și Bisericii.

Cu prețuire,
Toni Berbece

http://toniberbece.ro/tu-stii-ce-vei-lua-de-nevasta/

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24711 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Toni Berbece: Tu știi ce vei lua de nevastă?

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: