ANUNTURI

APEL URGENT! Crinel Damian se afla la reanimare si are nevoie de sprijin in rugaciune

In urma cu aproximativ doua saptamani, fratele Crinel Damian a facut un infarct miocardic acut, fiind transportat de urgenta la spitalul „Mayo Clinic” din orasul Phoenix. De atunci a suferit cinci ineterventii chirurgicale, starea sanatatii sale deteriorandu-se foarte mult.
Crinel Damian, originar din Malancrav, Sighișoara, judeţul Mureş, a slujit Domnului prin muzica (voce, saxafon si acordeon), in bisericile evanghelice din Arizona dar cantarile sale, disponibile pe Internet, sunt fost o incurajare pentru crestinii de pretutindeni. 
Familia Damian, Crinel, sotia sa, Daniela, si cei cinci copiii ai lor, au nevoie de sprijin in rugaciune, pentru ca Dumnezeu sa ii de-a vindecare fratelui Crinel si sa-l ajute sa revina sanatos in familie.
Pentru cei care locuiesc in zona si doresc sa-l viziteze, fratele Crinel Damian se afla la sectia de reanimare (Intensive Care, Second Floor) la Mayo Clinic Hospital la adresa: 5777 E Mayo Blvd, Phoenix, Arizona 85054.
„Atunci, Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: ‘Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, de moşteniţi* Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii. Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit; am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine”.  Atunci, cei neprihăniţi Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut? Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit sau gol şi Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?’ Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori* aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut” (Matei 25: 34-40).

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: