Reclame
ULTIMELE STIRI

Un fost dependent de droguri botezat în aceeași Biserica pe care a vandalizat-o

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Un fost dependent de droguri, fără adăpost, care a intrat într-o biserică din Arkansas și a vandalizat-o, aducând pagube de aproximativ 100.000 de dolari a fost botezat la aceeași adunare, șase luni mai târziu – membrii bisericii i-au arătat har și i-au oferit ajutorul necesar, făcându-l pe acesta să realizeze că viață lui era mizerabilă, scrie ChristianHeadlines.

Brenton Winn, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat în luna februarie după ce a intrat în Biserica Baptistă Centrala din Conway, Arkansas. A aruncat stația de amplificare din balconul clădirii, a dat foc unor cărți, a distrus laptopurile, camerele de supraveghere și alte aparate electronice. Pastorul principal al bisericii, Don Chandler, a  declarat pentru postul de televiziune KTHV, că ,,este șocat de acest act de vandalism”.

Winn, care era fără adăpost și era dependent de droguri, se confrunta cu acuzații multiple și părea că va avea mulți ani de ispășit în spatele gratiilor.

„Nu putem predica un lucru timp de 50 de ani, fără să și punem în practică, mai ales în fața întregii biserici”, a spus Chandler pentru Baptist Press. „Dacă nu i-am fi arătat iertare, tot ceea ce am vorbit și am încurajat prin predicile noastre, ar fi fost în zadar. Am făcut, pur și simplu, ceea ce trebuia. Nu e vorba despre un criminal, ci despre un tânăr care a făcut unele greșeli. A fost sub influența drogurilor și alcoolului când a făcut ceea ce a făcut. Acum nu mai e, acum e un om cu totul schimbat.”

Judecătorul i-a dat lui Winn de ales: să facă până la 20 de ani de închisoare sau să se înscrie voluntar la un program de reabilitare și recuperare de 12 luni, condus de un minister creștin, Renewal Ranch. Brenton l-a ales pe acesta din urmă, scrie Baptist Press.

„Înainte să-L cunosc pe Dumnezeu, eram dependent de droguri și alcool”, a spus Winn pentru Baptist Press. „De la vârstă 16 ani, până acum câteva luni, viața mea nu a fost altceva decât haos, tentative de sinucidere și depresii.”

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/10/15/un-fost-dependent-de-droguri-botezat-in-aceeasi-biserica-pe-care-a-vandalizat-o/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24673 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Un fost dependent de droguri botezat în aceeași Biserica pe care a vandalizat-o

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: