ANUNTURI

Preferăm robia păcatului deși demult a fost abolită

Să nu apelezi la răscumpărarea pe care o dă Dumnezeu din robia păcatului, este tot așa ca și cum ai trăi în calitate de rob, pentru că nu știi că a fost abolită sclavia.

Diavolul a câștigat lumea pentru sine prin păcat, prin înșelăciune, prin miciună și pentru că toți păcătuim, trăim sub puterea lui, robi diavolului și, după cum spune Scriptura, împlinim poftele lui, care nu sunt altceva decât păcat:

Voi aveţi de tată pe diavolul şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii. (Ioan 8:44)

Diavolul are o împărăție mare de argați, care nici măcar nu știu sau nu recunosc aceasta. Dumnezeu a abolit această robie prin faptul că a ridicat păcatul lumii prin sângele Domnului Isus. Păcatul a fost pedepsit. Hristos a plătit în locul nostru:

Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi. (Romani 5:8)

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23)

Totuși, majoritatea oamenilor trăiesc în robia păcatului și ascultă zi de zi de diavol, dar se cred independenți, deștepți. De ce așa? Pentru că nu cunosc aceste lucruri. Nu au elementare cunoștințe duhovnicești. Nu se obosesc să deschidă Biblia. Unii nici măcar o dată nu au citit-o. Apropo, vă recomand, pentru inițiere în adevărurile duhovnicești, seria de emisiuni ADEVĂRUL DESPRE ADEVĂR.

Oamenilor li se pare că este o plăcere să trăiască așa cum trăiesc, dar tot ei sunt cei mai nefericiți. Relațiile sexuale până la căsătorie, spre exemplu. Biblia spune clar că sunt un păcat grav, numit curvie. Și câte persoane suferă pentru că nu au dragoste, pentru că au fost răniți în dragoste, părăsiți, folosiți? Sau câți ajung să nu poată avea copii?

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/preferam-robia-pacatului-desi-este-abolita/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: